Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

After Focus – Photo Background Blur Bokeh Effects

Líbí se vám efekt známý jako bokeh? Ten na fotografii zobrazuje pouze různé hlavní části, zatímco zbytek je patřičně rozmazán. S tím si parádně poradí i aplikace After Focus – Photo Background Blur Bokeh Effects, která mimo efektu bokeh nabízí řadu dalších skvělých možností.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

SQLTerminal

Jestliže ve svém zaměstnání pracujete především s databázemi, nebo tak činíte pouze pro vlastní potěšení, možná by se vám mohl zalíbit program SQLTerminal. Tato aplikace se totiž dokáže napojit na několik databází, přičemž si rozumí s MySQL, Postgres a SQLite, a umožní vám psát různé požadavky.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Coffee Buzz

Pokud jste se už nejednou setkali se situací, kdy se vám v té nejméně vhodné chvíli sám uspal váš Mac, tak byste si rozhodně neměli nechat utéct dnešní akci na aplikaci Coffee Buzz. Zmiňovaný problém samozřejmě můžete řešit patřičnou změnou přímo v Předvolbách systému. Tento program na to jde ale podstatně jednodušeji. V takovém případě vám totiž pouze stačí přímo v horním menu baru zvolit, po jak dlouhou dobu (například 30 minut či hodinu) se Mac nesmí za žádnou cenu uspat a máte hotovo. Po uplynutí času se vše vrací do normálu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Animated Wallpapers

Jak již samotný název napovídá, aplikace Animated Wallpapers vám zpřístupní řadu parádní animovaných tapet. Už několikrát bylo prokázáno, že takzvané živé neboli animované tapety dokáží uživatele uklidnit a pomůžou mu zrelaxovat. Tento program vám umožní si na tapetu nastavit například krajinu s padajícím listím, sněhem a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Home Design 3D

Titul Home Design 3D ocení především studenti architektury a nadšenci bytového designu. V této hře se totiž zhostíte přímo této role a váš úkol bude jasný – přesně navrhnout design a rozložení jednotlivých věcí v samotném domě. Jak hra vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 9,99 € (1,99 €)

Dnes nejčtenější

.