Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Peek a Boo Farm Animals Sounds

Aplikace Peek a Boo Farm Animals Sounds je primárně určena pro rodiče s menšími dětmi. Jedná se totiž o praktickou a edukativní hru, která dítě zavede do prostředí farmy, kde jej hravou formou naučí řadu nových slovíček a podobně. Vše je samozřejmě v angličtině, a proto je nutná přítomnost starší osoby. Program tak zároveň rozvíjí angličtinu i u těch nejmenších.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Sun to Moon Sleep Clock

Další aplikace, která opět cílí primárně na děti, je Sun to Moon Sleep Clock. Tento nástroj opět hravou formou učí, kdy by měli chodit do postele, a zároveň perfektně vizualizuje zbývající čas do rána. Program zároveň měří čas strávený v posteli až do probuzení.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

BeeLine Reader

Stažením aplikace BeeLine Reader získáte parádní nástroj, s jehož pomocí se naučíte číst podstatně rychleji. Tento program totiž používá speciální metodu, kdy příslušně zvýrazňuje různá slova jinou barvou, díky čemuž se v textu neztratíte a přechod z jednoho řádku na druhý bude takzvaně bez problému.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

German-English Dictionary Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace German-English Dictionary Pro funguje jakožto slovník s gramatikou pro německý a anglický jazyk. Výhodou je, že nástroj funguje i bez připojení k internetu, nabízí přímé vyhledávání v rámci aplikace a u slovíček vám poskytne příklad jejich použití ve větě.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Face Shape Meter ideal finder

Každý člověk je jedinečný a něčím odlišný. Přesně kvůli tomu má každý z nás jinou tvář nejrůznějších tvarů. Jaký tvar ale máte zrovna vy? Na to vám dokáže v okamžiku odpovědět aplikace Face Shape Meter ideal finder. Jednoduše vám stačí zvolit snímek a o zbytek se postará program za vás. K čemu vám ale vlastně bude, když budete znát tvar vašeho obličeje? Následně vám to usnadní například výběr nového střihu a řadu dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

CardSafe – My Contacts Manager

Pokud hledáte nějaký praktický, ale přesto jednoduchý nástroj, který by vám dokázal posloužit pro zálohování vašich kontaktů, zbystřete. Dnes je v rámci speciální akce k dostání aplikace CardSafe – My Contacts Manager zcela zdarma. Tento program dokáže v okamžiku všechny vaše kontakty zálohovat a nadále vám poslouží jako jejich správce. Díky tomu si poradí s jejich spojením, odstraněním a sdílením.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

keepOFF – focus timer

V dnešní době sociálních sítí a podobě je poměrně snadné, když se najednou přestaneme soustředit na práci. S tímto problémem naštěstí dokáže částečně pomoci skvělá aplikace keepOFF – focus timer, která vaši práci rozdělí do několika intervalů, díky čemuž nebudete zmiňovaným časem mrhat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.