Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PhotoBot – Automated selfies

Jestliže vás při focení takzvaných selfies trápí bolest zápěstí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci PhotoBot – Automated selfies. Tento nástroj je prvotřídním řešením pro nejrůznější modely, influencery a podobně. V případě tohoto programu totiž nebudete muset nic mačkat. PhotoBot tvoří snímek každou sekundu a vám už jen následně stačí zapózovat a zvolit vaše favority.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

SafeInCloud Pro

Aplikace SafeInCloud Pro vám dokáže posloužit jakožto alternativa ke Klíčence na iCloudu. Tento nástroj totiž slouží k bezpečnému uchování vašich hesel, přihlašovacích údajů a dalších osobních záležitostí. Veškerá data jsou navíc skrze iCloud synchronizována s Macem a šifrována skrze 256-bit AES. Mimo to program nabízí i generátor silných hesel.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Planimeter — Measure Land Area

Napadlo vás někdy, že byste si například poměřili vaši zahradu, nebo se podívali na různé vzdálenosti mezi místy? S tímto vám dokáže pomoci jednoduchá aplikace Planimeter – Measure Land Area, která pracuje se satelitními snímky. Jak nástroj vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 449 Kč (199 Kč)

Siege of Dragonspear

Řadíte se mezi milovníky strategických her a hledáte nějaký kvalitní kousek, který vás dokáže parádně zabavit? V takovém případě byste mohli ocenit titul Siege of Dragonspear. V této hře se utkáte s různými monstry ve světě plném magie, kde budete muset zvolit vhodnou taktiku, abyste vůbec uspěli.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Gunslugs

Máte rádi hry, které jsou plné chaosy, střelby a akce? Pokud ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Gunslugs, ve kterém na vás čeká řada různých šíleností. Utkáte se s hordami různých nepřátel, použijete k jejich likvidaci nejrůznější destruktivní zbraně a zabavíte se na dlouhé hodiny.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Week Calendar Widget Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace Week Calendar Widget Pro vám zpřístupní praktický widget, který vám odhalí uplynulé a nadcházející události přímo z kalendáře. Díky tomu nebudete muset neustále zapínat samotnou aplikaci Kalendář, ale budete moci vše vyřešit skrze zmiňovaný widget.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Random Number Generator +

Na vašem iPhonu či iPadu můžete náhodné číslo vygenerovat vcelku rychle za použití hlasové asistentky Siri. K tomu ale bohužel potřebujete mít k dispozici připojení k internetu. Pokud byste tedy potřebovali generovat náhodná čísla i bez zmiňovaného připojení, tak vám s tím dokáže pomoci aplikace Random Number Generator +, ve které jen zvolíte horní a dolní mez a o zbytek se postará aplikace za vás.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.