Zavřít reklamu

Prozatím téměř každá generace nových mobilních telefonů z dílny Applu přinesla nové, velice propracované tapety. Jinak tomu není ani v případě iPhonu 12/12 mini a prémiového iPhonu 12 Pro/12 Pro Max. Nedávno jsme vám přinesli článek, ve kterém si můžete stáhnout tapety z již zmiňovaného základního iPhonu 12/12 mini. Na internet nyní unikly i nové tapety z prémiového modelu iPhonu 12 Pro. Tapety si můžete do svého zařízení (ať už je jakékoli) stáhnout již nyní.

K dispozici máme nové čtyři tapety ve světlém i tmavém provedení – konkrétně se jedná o barevné varianty vycházející z barevností prémiového modelu: Gold, Silver, Pacific Blue a Graphite. Náhledy si můžete již nyní prohlédnout ve fotogalerii tohoto článku, samotné tapety v plném rozlišení jsou dostupné na odkazu níže. I tentokrát je potřeba podotknout, že se obrázek neuloží do nabídky nativních tapet v Nastavení iPhonu, ale do Fotogalerie, přes kterou ji lze nastavit.

Pokud jste si jednu z prémiových tapet ve fotogalerii vybrali, je nutné otevřít tento článek ve webovém prohlížeči na vašem iPhonu. Poté klikněte na název vybrané fotografie pod tímto článkem. Následně stačí dlouhým stiskem vyvolat dialogové okno, ve kterém vyberete možnost „Přidat do Fotek“. Z Fotek můžete tapetu nastavit přímo přes piktogram sdílení a možnost „Použít jako tapetu“.

Dnes nejčtenější

.