Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Unit 404

Dnešní aplikace se slevou si odstartujeme velice zajímavou a mezi hráči oblíbenou logickou hrou s názvem Unit 404. V tomto titulu se totiž ocitnete uvězněni v zajímavém sci-fi komplexu, ze kterého budete muset uprchnout. Při samotném útěku se však nevyhnete různým nástrahám a hádankám.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Wotja Pro 20: Generative Music

Aplikace Wotja Pro 20: Generative Music potěší především ty nejrůznější muzikanty a milovníky hudby obecně. S pomocí tohoto nástroje si totiž budete moci dle vlastní libosti mixovat muziku a například se i rovnou vrhnout na její skládání. Jak program vypadá a funguje si můžete prohlédnout zde.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

Video Baby Monitor

Jak již samotný název napovídá, aplikace Video Baby Monitor je určena především pro čerstvé rodiče. Tuto aplikaci stačí nainstalovat na dvě zařízení a připojit je na stejnou síť WiFi. Následně jedno zařízení bude neustále snímat místnost s miminkem a vy na druhé straně uvidíte obraz v reálném čase.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

CurrencyCam

S pomocí aplikace CurrencyCam můžete prakticky okamžitě převádět napříč různými světovými měnami. To ale samozřejmě není všechno. Hlavní benefit tohoto nástroje totiž spočívá v tom, že za pomocí kamery dokáže přesně identifikovat mince či bankovky a následně je poté převést.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

iWriter

Jestliže hledáte nějaký kvalitní textový procesor pro váš iPad či iPhone, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci iWriter. Tento nástroj se pyšní jednoduchým a minimalistickým prostředím a umožní vám psát ty nejrůznější dokumenty a poznámky. Výhodou také je, že je všechna vaše práce synchronizovaná přes iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

RUNES

Další logickou hrou, kterou si zde dnes uvedeme, je titul RUNES. Prakticky by se dalo říci, že se jedná o kombinaci Tetrisu, Rubikovy kostky a staré mobilní hry Edge. V této hře budete kontrolovat runu nabitou speciální energií, přičemž vaším cílem bude, abyste spojili různé kombinace, vypočítali si kroky a úspěšně dokončili danou úroveň. Ačkoliv to může znít složitě, vše pochopíte vcelku rychle během prvního kola.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Hipstamatic Classic

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o velice kvalitní snímky. Pokud ale hledáte nějaké alternativní řešení, tak by vás mohl zaujmout nástroj Hipstamatic Classic. V rámci tohoto programu si můžete manuálně upravovat ostření, ISO, expozici, rychlost závěrky, poměr stran a řadu dalších. Nad focením tak budete mít podstatně větší kontrolu.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.