Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Wallpapers of Top TikTokers

Jestliže se řadíte mezi milovníky sociální sítě TikTok a denně na této síti strávíte i hodiny, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Wallpapers of Top TikTokers. Tento nástroj vám totiž zpřístupní perfektní fotografie těch nejznámějších celebrit zmiňované sítě, které jsou přímo optimalizovány pro tapety vašeho iPhonu.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Warzone

Považujete se za fanouška akčních stříleček z pohledu první osoby? V takovém případě by se vám mohla zalíbit hra Warzone, ve které se chopíte role profesionálně vycvičeného člena elitních jednotek. Spolu s vaším týmem budete operovat po celém světě a budete se muset vypořádat s řadou různých nepřátel.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Debito

Pokud využíváte služeb kreditních karet, kontokorentů či různých debetů, tak by vás mohla zaujmout aplikace Debito. Ta vás totiž bude prakticky hlídat a případně vám upozorní, abyste se neopozdili s platbou, čímž byste se mohli dostat do nemalých problémů.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Safety Photo+Video

Jak již samotný název lehce napovídá, aplikace Safety Photo+Video slouží pro zabezpečení vašich fotografií, snímků a videí. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete zmiňované soubory uzamknout za pomocí kódu či biometrické autentizace, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo nemá přístup.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

NewfyMoji

Používáte pro komunikaci s přáteli, rodinnými příslušníky či kolegy z práce především nativní aplikaci iMessage? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na program NewfyMoji. Ten vám totiž zpřístupní více než 200 samolepek s vyobrazeným novofundlandským psem.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Notebooks: Write and Organize

Aplikace Notebooks: Write and Organize vám dokáže posloužit jakožto váš sešit pro ty nejrůznější poznámky. Výhodou samozřejmě je, že si jednotlivé zápisky můžete snadno oddělit a kategorizovat. Výsledné dokumenty navíc můžete v okamžiku exportovat do podoby PDF či jako elektronickou publikaci.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Reaction Timer Game

Chtěli byste si otestovat vaše reflexy a případně se zlepšit? V takovém případě by se vám mohla zalíbit hra Reaction Timer Game. V té se před vámi totiž objeví odpočet a vaším úkolem bude, abyste klepli na příslušné tlačítko přesně v momentě, kdy odpočet narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.