Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je tu říjen, což znamená pro zájemce o nedávno představený iPad Air 4. generace jediné – start jeho prodejů klepe na dveře. Právě v říjnu má totiž tato parádní novinka s líbivým designem a Touch ID v Power Buttonu dorazit na pulty obchodů po celém světě. Kdy se tak stane sice ještě v tuto chvíli nevíme, díky iStores.sk si však můžete již nyní zajistit, že se stanete jedněmi z jeho prvních majitelů na Slovensku. Jak na to?

Postup je naprosto jednoduchý. Stačí, když navštívíte na iStores.sk tuto stránku, kliknete na možnost Mám záujem a následně odešlete mail s předdefinovaným textem. Díky tomu si tak zajistíte mailové upozornění při startu předobjednávek tohoto stroje, díky čemuž budete moci být mezi jeho prvními předobjednavateli a následně i prvními majiteli. 

Pokud se vám již na iPad Air čekat nechce, sáhnout můžete po základním iPadu. Ten sice nabízí klasický design s rámečky, avšak nenechte se zmást. Tento “klasik” totiž nabízí díky velmi výkonnému čipu A12 Bionic brutální výkon, který vám zajistí, že se hned tak nezadýchá a to prakticky u ničeho. Velkým plusem je u něj navíc nízká cena, díky které si jej může dovolit takřka každý. A co víc – na iStores.sk je nyní skladem. 

Dnes nejčtenější

.