Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Cartoon Animator 4 Pipeline

Zajímáte se o svět animace, chtěli byste se v tomto směru zlepšit, nebo naopak se tohle umění naučili? V takovém případě by se vám mohla hodit profesionální aplikace Cartoon Animator 4 Pipeline. Tento nástroj je schopen perfektně designovat 2D animace a dokonce si poradí i s 3D.

  • Původní cena: 4 990 Kč (3 790 Kč)

while True: learn()

Jestlžie vás zajímá programování, konkrétně tedy strojové učení, neuronové sítě, Big Data a umělá inteligence, tak byste rozhodně neměli přehlédnout skvělou hru while True: learn(). Jedná se o simulátor plný různých hádanek, ve kterém se zhostíte role programátora, který z ničeho nic přišel na to, že je jeho kočka extrémně nadaná na psaní kódu. Bohužel ale neumí mluvit lidskou řečí. Vaším úkolem tedy bude postavit překladač, který vám umožní se dorozumět s vaší kočkou.

  • Původní cena: 329 Kč (229 Kč)

Japanese Dictionary + Grammar

Pokud vás někdy napadlo, že byste se začali učit japonštinu, zbystřete. Dnes se totiž dostala do akce aplikace Japanese Dictionary + Grammar, která vás dokáže naučit gramatiku samotného jazyka a stovky jednotlivých slovíček. Aplikace vás navíc testuje, díky čemuž si můžete ověřit své vědomosti.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)
Japanese Dictionary + Grammar
Zdroj: Mac App Store

Help Crafter

Aplikace Help Crafter cílí primárně na vývojáře. Každá správná aplikace by totiž svému uživateli měla nabízet kvalitně zpracovanou uživatelskou příručku či nápovědu. Přesně k těmto účelům slouží i tento nástroj, který vám pomůže příručku navrhnout, sestavit a zhotovit.

  • Původní cena: 1 050 Kč (499 Kč)

Road Trip Planner

Jak již samotný název napovídá, aplikace Road Trip Planner slouží pro plánování vašich tras. Pokud se tedy čas od času vydáte kupříkladu s přáteli či rodinou na výlet a potřebujete si naplánovat celou vaši cestu, můžete se spolehnout na tento program. Za vyzdvižení také rozhodně stojí jeho jednoduchost. Jednoduše vám stačí přidat záchytné body do mapky a máte z části hotovo.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

GhostControl Inc.

Metropole Londýn je zamořena paranormálními přízraky, kteří sužují všechny občany a turisty. Ve strategické hře GhostControl Inc. tedy povedete tým krotitelů duchů a váš úkol je jasný – zbavit se všech duchů. Z tohoto důvodu budete muset přijít s vhodnou taktikou a s protivníky se vypořádat.

  • Původní cena: 349 Kč (149 Kč)

Reus

Jestliže se řadíte mezi milovníky her, ve kterých zastáváte roli boha, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměl chybět titul Reus. V této hře ovládáte mocné giganty, s jejíchž pomocí vytvoříte planetu podle vlastních představ. Můžete tvořit hory, oceány, lesy a řadu dalších. Následně je nutné planetě vdechnout život s pomocí rostlin, minerálů a zvířat. Jednu věc ale ovládat nemůžete – lidstvo.

  • Původní cena: 9,99 € (1,99 €)

Dnes nejčtenější

.