Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Earth 3D – World Atlas

Chtěli byste se zlepšit na poli zeměpisu a nevíte, kde byste konkrétně měli začít? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Earth 3D – World Atlas. Jedná se totiž o interaktivní glóbus světa, který vám poskytne řadu cenných informací o významných světových reáliích a dalších.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Gone Home

Řadíte se mezi milovníky her s bohatým příběhem, který vás doslova v okamžiku pohltí? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste neměli přehlédnout titul Gone Home. V této hře se zhostíte role muže, který se po roce v zahraničí vrátil domů. Problém ale je, že se zde nikdo nenachází a vy se tak musíte vydat tuto záhadu vyřešit.

  • Původní cena: 379 Kč (229 Kč)

Persian Nights: Sands of Wonders

Jestliže ale naopak hledáte nějakou jednoduchou oddechovou hru, zbystřete. V akci se totiž také nachází titul Persian Nights: Sands of Wonders, ve kterém budete čelit tajuplnému moru, jež sužuje obyvatele celého království. Vaším úkolem tedy bude, abyste započali vyšetřování a zachránili situaci dříve, než bude pozdě.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Backdrop Clips FX

Pokud jednou za čas upravujete videa v jablečném programu iMovie, tak pro vás máme parádní tip. Aplikace Backdrop Clips FX vám totiž zpřístupní 62 úžasných grafických klipů, s jejíchž pomocí můžete váš projekt vcelku vkusně okořenit a celkvoě tak vylepšit.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

Elmedia:universal video player

Zakoupením aplikace Elmedia:universal video player získáte parádní přehrávač multimédií. Tento program se těší obrovské popularitě a dokáže si poradit se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty, takže vás v ničem nezklame. Z aplikace navíc můžete vysílat obsah do Chromecastu, Apple TV, Smart TV a do dalších zařízení s podporou AirPlay či DLNA.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Times

Pracujete v mezinárodním týmu a máte kolegy z různých zemí, nebo kupříkladu častokrát cestujete do ciziny? V těchto případech by se vám mohla hodit aplikace Times, která vám v horním menu baru bude zobrazovat aktuální čas v předem vybraných zemích. Ty od sebe můžete odlišit s pomocí vlaječky.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Two Point Hospital

Napadla vás někdy myšlenka, že byste si postavili svou vlastní nemocnici a starali se tak o pacienty? To si budete moci vyzkoušet ve hře Two Point Hospital, kde budete navrhovat perfektní nemocnice, léčit jednotlivé pacienty, plně spravovat provoz celého zařízení a samozřejmě nesmíte zapomenout na samotné zaměstnance.

  • Původní cena: 34,99 € (10,49 €)

Dnes nejčtenější

.