Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

BloodPressure+Pulse Grapher

Zdravotní aplikace BloodPressure+Pulse Grapher svému uživateli přináší řadu možností a výhod. Jak již samotný název napovídá, nástroj samozřejmě slouží pro analýzu vašeho krevního tlaku a tepu, přičemž data čte hned několikrát denně. Za zmínku rozhodně stojí snadné uživatelské prostředí, možnost úpravy jednotlivých vstupů a řada dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Harvest Vision Board

Slyšeli jste už někdy o takzvané nástěnce snů, nebo ji například máte dokonce doma na stěně či nad ní přemýšlíte? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Harvest Vision Board, která samotnou nástěnku snů posouvá na další úroveň. V rámci této aplikace si můžete svou nástěnku bez problému vytvořit a dokonce si definovat jednotlivé cíle.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Surviving Titan

Pokud se řadíte mezi milovníky her s otevřeným světem, notnou dávkou akce, RPG prvky a retro grafikou, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Surviving Titan. V této hře budete muset vyrábět různé věci, stavět, bojovat a především objevovat tajuplný svět známý jako Titan.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

TITANIC 3D

Jistě jste již nejednou slyšeli o legendární lodi zvané Titanic, případně jste mohli vidět stejnojmenný film. Zakoupením aplikace TITANIC 3D získáte parádní aplikaci, ve které se sami podíváte na palubu této lodi a zažijete si autentické potopení na „vlastní kůži“.

  • Původní cena: 599 Kč (299 Kč)

Translatar

V dnešní době se obrovské popularitě těší takzvaná rozšířená realita, která nám dokáže v mnoha směrech neuvěřitelně posloužit či zabavit. Aplikace Translatar funguje jako pokročilejší překladač. Jednoduše vám totiž stačí namířit fotoaparátem na daný objekt, aplikace jej sama rozpozná a přeloží.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

QR + BarCode Scanner

Funkce aplikace QR + BarCode Scanner je již na první pohled vcelku jasná. Tento program slouží pro čtení a QR a čárových kódů. Samozřejmě si aplikace také poradí se samotným generováním zmiňovaných QR kódů, kdy vám nabídne řadu cenných možností.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

World Travel Plugs

Pokud se považujete za aktivního cestovatele a častokrát objevujete různé kouty světa, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na aplikaci World Travel Plugs. Na světě totiž najdeme hned několik různých zásuvek do elektrické sítě, jenž se mohou stát od státu lišit. V rámci této aplikace vám jednoduše stačí zvolit zemi, do které se chystáte vyjet a o zbytek se postará nástroj za vás.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.