Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Apple je ve světě známý především díky svým spolehlivým telefonům, které kombinují prvotřídní výkon s excelentní spolehlivostí. Kalifornský gigant se samozřejmě primárně soustředí na výrobu takzvaných vlajkových lodí, se kterými chce dominovat celému trhu. Již v roce 2016 jsme se ale dočkali prvního iPhonu s označením SE. Ten na to šel trošku jinak – nabídl sice skvělý výkon, který se ale skrýval ve starším těle.

DostupnýiPhone přináší řešení

Jablečné telefony můžeme bezesporu označit za spolehlivá zařízení s dlouhou životností. Z tohoto důvodu se nemusíme obávat koupě ověřeného zánovního či lehce používaného modelu, na kterém navíc můžeme ušetřit hned několik tisíc korun. Mobilní telefony od Applu dostávají pravidelně aktualizace po dobu až pěti let, díky čemuž máme jistotu, že produkt bude podporován ještě několik let.

Přesně tohle řešení přináší i dostupnyiPhone.cz, kde právě nyní naskladnili další kusy letošního modelu SE a k dostání jsou za bezkonkurenčně nejnižší cenu na trhu. V nabídce se nachází například bílý iPhone SE 2020, který je prodáván jako rozbalený neboli předváděcí model, nenajdeme na něm ani škrábaneček a vyjde nás na 10 990 Kč. Na tento produkt se navíc vztahuje platná záruka přímo od Applu a při zakoupení obdržíme špičkový telefon bez jediné kosmetické vady.

Popularita iPhonu SE neustále roste

První iPhone SE se těšil neuvěřitelné popularitě a řada jablíčkářů roky volala po jeho nástupci. Apple letos naše prosby konečně vyslyšel a v dubnu představil druhou generaci. Ta se pyšní 4,7“ Retina HD displejem s podporou True Tone, Dolby Vision a HDR10, legendární technologií Touch ID, procesorem Apple A13 Bionic, který tepe například i v současné vlajkové lodi neboli iPhonu 11 Pro Max, certifikací IP67, díky čemuž je telefon odolný proti prachu a vodě, a možností bezdrátového nabíjení skrze standard Qi. Letošní iPhone SE (2020) prakticky kombinuje vzhled iPhonu 8 s výkonem zmiňované vlajky.

Za málo peněz hodně muziky.

Zapomenout nesmíme samozřejmě ani na cenu, která je prakticky největším lákadlem pro tento model. Za zbrusu nový iPhone SE 2020 totiž dáme pouze necelých 13 tisíc v základu, a přesto získáme prvotřídní jablečný produkt, ve kterém tepe zmiňovaný procesor A13 Bionic. Po spuštění prodeje jsme mohli vidět doslova vyprodané obchody. Kalifornskému gigantovi se nejnovější přírůstek do rodiny jablečných telefonů skutečně povedl, což hlásí i samotní uživatelé. Problém je ale v tom, že je produkt častokrát vyprodaný.

Dnes nejčtenější

.