Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jablečné telefony si za roky na trhy dokázaly vybudovat solidní fanouškovskou základnu. Jedná se totiž o skvělé produkty s excelentním výkonem, spolehlivostí a prvotřídním designem. Nalejme si ale čistého vína. Nic není nezničitelné a v případě iPhonu může například hloupý pád způsobit prasknutí předního či zadního skla. Právě pro tyto účely používáme ochranné kryty. Jak si ale vybrat správný kryt, jaký zvolit design a kde najít nejkvalitnější produkty?

Kde zakoupit skutečně kvalitní kryt?

Kryt mnohdy dokáže předejít poškození iPhonu.

Naštěstí se nacházíme v moderních časech, kdy máme k dispozici širokou škálu těch nejrůznějších produktů. Jednoduše nám stačí na internetu najít svého favorita a případně jej objednat. Zde ale narážíme na jednu otázku – jak můžeme vědět, zdali objednávané zboží bude skutečně kvalitní? Z tohoto důvodu bychom vždy měli sáhnout po renomovaných e-shopech s řadou kladných recenzí. Dnes se na jeden z nich přímo podíváme. Jedná se o populární obchod Picasee, který jde dokonce naproti potřebám zákazníků a nabízí jim mimo klasických vzhledů i možnost vlastního designu.

Jak správně vybrat variantu

V samotné nabídce se nacházejí hned čtyři základní druhy. Jedná se o klasický silikonový černý obal, jež nabízí perfektní odolnost, je prakticky nezničitelný, pyšní se protiskluzovým povrchem a velice dobře odolává různým nečistotám. Dále zde máme silikonový mléčný neboli poloprůhledný obal. Ten sdílí stejné výhody s předchozí variantou, ale je prakticky vhodnější pro bílé telefony. Následně v nabídce samozřejmě najdeme i klasický silikonový průhledný obal, s jehož pomocí perfektně vynikne původní design vašeho telefonu. V poslední řadě se můžete rozhodnout i pro plastový průhledný obal, který sice perfektně splyne se zařízením, ale při pádu se může poškrábat či rovnou prasknout a také postrádá zmiňovanou protiskluzovou ochranu.

Kterou z výše popsaných variant si ale vybrat? Samozřejmě záleží na osobních preferencích, způsobu používání a barvě samotného telefonu. Mezi nejprodávanější verzi vůbec se řadí silikonový průhledný obal. Ten totiž věrně opisuje křivky iPhonu, nabízí ochranu po celém jeho obvodu a je možné jej použít na jakýkoliv telefon bez ohledu na jeho barvu. Jeho nevýhodou ale je, že nenabízí protiskluzový povrch. Ten někdo může přímo vyžadovat, a naopak někomu se líbit nemusí.

Vlastní design, aneb jak se odlišit

E-shop Picasee svým zákazníkům nabízí možnost vlastního designu. Vše je navíc velice jednoduché a rychlé. Na internetových stránkách obchodu si přímo sami zvolíme design nahráním fotografie, což se nám ihned promítne na samotný kryt, díky čemuž před sebou máme okamžitě náhled. Za zmínku také rozhodně stojí rychlost. Tento e-shop je schopen vlastní kryt vyrobit a dodat již do dvou dnů, kdy zajistí prémiovou kvalitu a bezproblémové doručení.

Picasee obaly
Zdroj: Picasee

Sleva pro čtenáře

Aktuálně si zde můžete pořídit vlastní kryt s nádhernou desetiprocentní slevou. Jednoduše v košíku stačí zadat kupon ve znění INSTA10 a cena produktu se automaticky sníží. Nad koupí byste ale neměli příliš dlouze váhat. Slevový kód je totiž časově omezený a platí pouze pro první kupující.

Dnes nejčtenější

.