Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

This Is the Police

Napadlo vás někdy, že byste se ocitli v roli policejního důstojníka a měli pod sebou celé oddělení? Přesně tohle si vyzkoušíte ve hře This Is the Police, kde se ponoříte do příběhu plného korupce, zločinu a různých intrik. Vaším úkolem bude spravovat policejní sbor, vyšetřovat zločiny a dopadnout úhlavního padoucha. Zdali budete čestní, nebo jednou za čas vezmete úplatek, je čistě jen na vás.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

60 Seconds! Atomic Adventure

Ve hře 60 Seconds! Atomic Adventure si téměř zažijete konec lidstva. Řítí se na vás totiž série jaderných hlavic a vy musíte přečkat útok v krytu. Následně budete muset provádět zásadní rozhodnutí, sbírat jídlo pro svou rodinu, bojovat se zmutovanými šváby a především přežít. Podaří se vám to?

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Money Pro: Personal Finance

Správa rozpočtu dá mnohdy pořádně zabrat. Naštěstí máme k dispozici řadu aplikací, které nám s tímto úkolem dokáží pomoci. Jednou z nich je i Money Pro: Personal Finance. Jedná se o perfektně zpracované řešení, které bude zaznamenávat všechny vaše výdaje a příjmy, následně vykreslovat přehledné grafy a pomůže vám tak i něco ušetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Alphabet – Apps Organizer

Určitě jste se již nejednou ocitli v situaci, kdy jste se nedokázali vyznat v aplikacích na ploše vašeho iPhonu a potřebovali jste je přeorganizovat. Aplikace Alphabet – Apps Organizer vám usnadní jejich přesun, kdy je dokáže seřadit podle abecedy. Následně tak budete parádně vědět, kde se která aplikace nachází.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Title – Add Text On Photo

Jak již samotný název napovídá, aplikace Title – Add Text On Photo slouží pro přidání různého textu na vaše fotografie. Aplikace navíc nabízí řadu parádních písem, nálepek a možností, čímž vám do značné míry usnadní tvorbu perfektního snímku. S pomocí tohoto programu můžete také fotky ořezat a v závěru okamžitě sdílet.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Receipt Scanner-Expense Report

Další aplikací pro správu financí, kterou si zde dnes uvedeme, je Receipt Scanner-Expense Report. Tento nástroj vám totiž umožní skenování veškerých účtenek, jež si můžete následně chronologicky řadit a pracovat se samotnými daty. Výhodou navíc je, že data můžete exportovat například do Excelu.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Birthday Reminder

V dnešní době nás na narozeniny nejčastěji upozorňuje sociální síť Facebook. Problémem ale může být, že ne všichni jsou na Facebooku zaregistrovaní, případně nemají zveřejněné datum narození. To se může týkat především starších lidí. V takovém případě se může hodit aplikace Birthday Reminder, do které si zapíšete narozeniny vybraných lidí a aplikace vás následně automaticky upozorní.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.