Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

My Sketch – Pencil Sketches

Pokud se řadíte mezi milovníky maleb a kreseb, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní nabídku na aplikaci My Sketch – Pencil Sketches. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete v okamžiku proměnit vaše snímky do fotografie do zmiňované podoby a nadále si je upravit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

FastEver 3

Obrovské popularitě se těší aplikace Evernote, s jejíž pomocí si můžete velice rychle, přehledně a efektivně zapisovat ty nejrůznější poznámky. Pokud tuto aplikaci používáte i vy, možná by se vám mohl hodit nástroj FastEver 3. Ten totiž slouží pro rychlé zapisování vašich myšlenek, které se vám následně automaticky synchronizují s Evernote účtem.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

neoDefense – Tower Defense

Jak již samotný název napovídá, ve hře neoDefense – Tower Defense budete bránit svou vlastní základnu. Jedná se totiž o nenáročnou strategickou hru, ve které se na vás vyřítí hordy nepřátel. Vaším úkolem tedy bude, abyste chytře rozmístili obranné mechanismy a nepřátelský útok odrazili.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Revise IT

Jak jistě všichni víte, přímo od Applu ve školících centrech můžete získat oficiální certifikaci pro hned několik oborů. Jednou částí je i správa operačního systému macOS. Abyste tuto certifikaci mohli získat, musíte projít testem. Právě tyto zkoušky si budete moci vyzkoušet s pomocí aplikace Revise IT, díky čemuž si procvičíte vaše znalosti a technickou angličtinu. Je nutné si ale uvědomit, že se jedná o pouhou aplikaci a certifikát za ni nedostanete – pouze rozšíříte vaše vědomosti.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Ve hře The Last Roman Village se ocitnete u samotného konce Římského impéria, kdy už na světě zbývá pouze jediná římská vesnice. Problémem však je, že na vás nepřátelé útočí z obou stran. Vaším úkolem tedy opět bude, abyste útoky dokázali odrazit, vylepšovali různě vaši vesnici a poradili si tak se samotnými nepřáteli.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Random (Number Generator)

Jablečné telefony si s generováním náhodného čísla poradí vcelku jednoduše a bez sebemenších problémů. Jednoduše stačí o náhodné číslo požádat Siri, které zadáme spodní a horní hranici. Siri je ale dostupná pouze v případech, kdy jste připojeni k internetu. Stažením aplikace Random (Number Generator) získáte parádní nástroj, který si s generováním poradí i v režimu offline.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Hero Siege: Pocket Edition

Jestliže máte v oblibě takzvané roguelike hry, které vás na první pohled dokáží nadchnout svou retro grafikou a nabízí RPG prvky, máme pro vás parádní tip. V akci se totiž nachází titul Hero Siege: Pocket Edition, ve které budete čelit různým nestvůrám z temnot. Vaším úkolem tedy bude zastavit samotného Satana a zachránit tak svět.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.