Zavřít reklamu

Je to pár dní nazpátek, co jsme se dočkali vydání nové verze operačního systému iOS, konkrétně s pořadovým číslem 13.6. Největším trhákem je v této verzi bezesporu podpora digitálních autoklíčů Car Key, které mohou uživatelé pomalu začít využívat na svých vozech od BMW, později samozřejmě i od jiných automobilek. Kromě toho jsme se ale dočkali také vylepšení aplikace Zdraví. Pokud tuto nativní aplikaci používáte ke sledování vašeho zdraví a vaší aktivity, tak zbystřete. Do Zdraví totiž dorazila nová kolonka s názvem Symptomy. Jak už můžete tušit, tak v této sekci aplikace si můžete vést záznamy o všech vašich symptomech, potažmo příznacích. Pokud chcete zjistit, jak na to, tak pokračujte ve čtení.

Jak na iPhone v aplikaci Zdraví vést záznamy o symptomech

V případě, že si chcete na vašem iPhonu v aplikaci Zdraví vést záznamy o všech vašich symptomech, potažmo příznacích, tak postupujte následovně:

  • Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Zdraví.
  • Po otevření se ve spodním menu přesuňte do sekce s názvem Prohlížet.
  • Zobrazí se všechny tzv. Kategorie zdraví, ve kterých si můžete vést různé záznamy.
  • Zde stačí, abyste sjeli o něco níže, a poté rozkliknuli položku Symptomy.
  • Poté už si jen stačí vybrat, jaký typ příznaku chcete zaznamenat.
  • Po rozkliknutí určitého typu už jen stačí klepnout vpravo nahoře na Přidat data.
  • Potřebná data poté vyplníte, vpravo nahoře klepnete na Přidat, a je hotovo.

Kromě toho, že si můžete v aplikaci Zdraví vést záznamy o všemožných příznacích, které pociťujete, tak se zde nachází mnoho dalších kategorií, ve kterých lze záznamy vést. V rámci kategorie Aktivita si můžete zobrazit, jak jste aktivní, dále jsou k dispozici kategorie Dýchání, Hybnost, Mindfulness, Sluch, Spánek, Srdce, Tělesné míry, Vitální funkce, Výživa a Ostatní data, pro ženy je zde poté k dispozici také Sledování cyklu. Na závěr podotýkám, že je pro zobrazení kategorie Symptomy nutné, abyste běželi na iOS 13.6 a novějším, tzn. že se Symptomy objevují i v iOS 14.

Dnes nejčtenější

.