Zavřít reklamu

Zatímco v předešlých letech se podoba operačního systému iOS příliš neměla, letošek je v tomto směru zcela jiný. Léta okoukaný design totiž letos Apple rozbil implementaci widgetů či zcela novou plochou s názvem Knihovna aplikací, která rozřazuje automaticky aplikace do složek podle jejich typu. Nejen iOS 14 však půjde letos označit za velký designový krok vpřed. Ke změně vzhledu se totiž chystá Apple po letech i u svých iPhonů, které se ze zaoblených hran znovu vrátí k ostrým. Jak bude kombinace nového designu iOS a iPhonů vypadat se rozhodl co nejlépe ukázat ve svém videu MKBHD.

Technologického youtubera MKBHD zřejmě není třeba sáhodlouze představovat. Jedná se totiž o jednoho z nejznámějších youtuberů světa, jelikož se věnuje obrovskému množství nejen technologických témat, která zkrátka táhnou. Jeho videa jsou navíc zpracována velmi kvalitně, o čemž se ostatně můžete přesvědčit i níže. Pohlédnout si v něm totiž můžete trojici maket iPhonů 12 – konkrétně 5,4”, 6,1” a 6,7” model -, na kterých je nasimulován iOS 14 s widgety. Díky tomu si tak můžeme s předstihem velmi slušně prohlédnout to, co nás čeká za pár měsíců v reálu. Že budou iPhony takto vypadat totiž již není prakticky pochyb.

Možná se ptáte, proč jsou na videu vidět jen tři iPhony 12, přestože jsou v plánu na podzim celkem čtyři. To proto, že dva podzimní iPhony mají dorazit s úhlopříčkou 6,1” a víceméně stejným designem zepředu zbytečné. Pokud bychom však telefony porovnávali zezadu, už by byl rozdíl vidět. Zatímco řada 12 má dostat jen duální fotoaparáty, řada 12 Pro se pochlubí trojitými fotoaparáty a především pak LiDAR senzorem. 

Dnes nejčtenější

.