Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Theine

Určitě jste se již někdy setkali se situací, kdy se vám například sám uspal Mac, ale vy jste zrovna potřebovali, aby se nevypnul. S tímto problémem si můžete poradit dvěma způsoby. Buďto si upravíte samotné nastavení v Předvolbách systému, nebo sáhnete po aplikaci jako Theine. Ta totiž funguje přímo z horního menu baru a můžete si tak v rychlosti a hlavně dočasně nastavit, aby se vám Mac neuspal.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Bumpr

Pokud pracujete například jako tester, nebo zkrátka a pouze využíváte několik prohlížečů, určitě by nebylo na škodu se podívat na aplikaci Bumpr. Ta vám totiž u každého kliknutí na odkaz vyvolá kontextovou nabídku, kdy se vás zeptá, přes jaký prohlížeč chcete okno otevřít.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Cashculator – Personal Finance

Jak již samotný název napovídá, aplikace Cashculator – Personal Finance vám poslouží při správě vašeho rodinného rozpočtu. V rámci této aplikace si budete zapisovat všechny vaše výdaje a příjmy, díky čemuž budete mít daleko lepší kontrolu nad vašimi financemi a můžete případně ušetřit.

  • Původní cena: 1 290 Kč (499 Kč)

StarTych

Máte v oblibě různé a jednoduché koláže, které zobrazují pouze pár snímků? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout aplikaci StarTych. S pomocí tohoto nástroje můžete vytvořit koláž například ze dvou fotografií, lehce je upravit a přidat jim okraje.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

popCalendar

Kalendář je již neoddělitelnou součástí všech dnešních počítačů a dokáže nám v mnoha ohledech neuvěřitelně pomoct. Pokud se ale považujete za fanouška minimalismu, možná by vás mohl zaujmout popCalendar. Ten totiž ovládáte přímo z horního menu baru a nabízí podporu stejných účtů, se kterými si poradí i nativní aplikace Kalendář.

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

Sleeping Dogs Definitive Edition

V populární hře Sleeping Dogs Definitive Edition se přidáte na dobrou stranu a vydáte se prozkoumat hongkongské podsvětí. Zhostíte se totiž role policisty, který v utajení vstupuje do světa zločinu. Mezi vaše předností patří, že jste profesionálem v bojových uměních, což vám pomůže se vypořádat s tamní tajuplnou Triádou.

  • Původní cena: 749 Kč (499 Kč)

American Truck Simulator

Včera jste si v této pravidelné rubrice mohli přečíst o tom, že se do slevy dostává legendární Euro Truck Simulator 2. V akci se ale nově nachází i jeho sourozenec American Truck Simulator, ve kterém se podíváte na silnice slunečné Kalifornie, písečné Nevady a samozřejmě se nezapomnělo ani na Grand Cynon v Arizoně. Opět se tedy ocitnete v roli řidiče nákladního vozu a vaším úkolem bude, abyste vybudovali co možná nejlepší přepravní společnost.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.