Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Rearview – handy mirror camera

Aplikace Rearview – handy mirror camera má hned dvě využití. Jednak se jedná o nástroj, pomocí kterého se dokážete natáčet například při prezentaci a nadále tento nástroj dokáže poznat, zdali se za vámi někdo nenachází. Pravděpodobně nikdo nemá rád moment, kdy například pracuje se sluchátky a najednou se za ním někdo ocitne. Rearview – handy mirror camera dokáže rozpoznat, když se za vámi objeví další osoba a diskrétně vás o tom informuje emotikonou v pravém horním rohu.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Virtual Wall

Jestliže pracujete hned s několika monitory zároveň a občas se ocitnete v situaci, kdy byste nejradši ostatní monitory odpojili a pracovali pouze na jednom, ale jde pouze o krátký moment, určitě by vás mohla zaujmout aplikace Virtual Wall. S její pomocí se totiž dokážete jakoby uzamknout v jednom monitoru a nestane se vám, že byste například kurzorem přejeli na druhý.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Paprika Recipe Manager 3

Nasbírali jste za svůj život plno nejrůznějších receptů, které ale máte zapsané hned na několika místech? Co takhle je sjednotit a mít jistotu, že o ně nikdy nepřijdete? S tímto vám dokáže pomoci aplikace Paprika Recipe Manager 3, která vám pomůže s uložením receptů, jejich přípravou, nákupem a tvorbou menu.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

Resume Builder by Nobody

Jak již samotný název vcelku prozrazuje, aplikace Resume Builder by Nobody slouží pro tvorbu perfektního životopisu. Ten totiž slouží jako vaše první prezentace při žádosti o práci a dost možná dokáže rozhodnout o vaší budoucnosti. Aplikace vám proto nabídne řadu šablon a pomůže vám se samotnou tvorbou.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

Batch Photo Resizer

S pomocí aplikace Batch Photo Resizer můžete v okamžiku změnit rozlišení hned u několika vybraných snímků. To ale samozřejmě není vše. Tento nástroj vám také pomůže při kompresi daných souborů, kdy dokáže bezztrátově snížit jejich velikost, a při hromadném přejmenování.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

My Eyes Only

Každý z nás má nějaké přihlašovací údaje, platební karty, soukromé poznámky a řadu dalších údajů, které jsou součástí našeho soukromí a nechceme je s nikým sdílet. Jak si je ale všechny pamatovat? V tomto směru vám dokáže pomoci aplikace My Eyes Only. V ní si totiž můžete uzamknout různé údaje, jenž jsou chráněny pomocí 256-bitového AES šifrování.

  • Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

Thief Simulator

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste se ocitli v kůži zloděje? Tuto činnost si můžete vyzkoušet ve hře Thief Simulator, ve které máte přiležitost se stát tím nejlepším zlodějem. Jedná se o skutečně komplexní simulátor, kde budete muset nejprve provést analýzu cílového domu, následně sehnat vybavení a v poslední řadě se vrhnout do akce. Čím lepší vybavení budete mít, tím lepší domy budete moci vykrást.

  • Původní cena: 19,99 € (11,39 €)

Dnes nejčtenější

.