Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

SnapNDrag Pro Screenshot

Pokud vám z nějakého důvodu nevyhovuje nativní řešení pro tvorbu snímků obrazovky, určitě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci SnapNDrag Pro Screenshot. Tento nástroj vám jednoduše umožní vytvářet zmiňované snímky obrazovky, u kterých vám následně pomůže s anotací a sdílením.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Lifetime Premium VPN PRO

Soukromí na internetu se dnes dá označit za jednu z nejdůležitějších věcí vůbec. S tímto vám dokáže spolehlivě pomoci aplikace Lifetime Premium VPN PRO. Jedná se totiž o kvalitního VPN klienta, pomocí kterého můžete skrýt vaši identitu na internetu. Hlavní výhoda oproti konkurence tkví v tom, že za Lifetime Premium VPN PRO nemusíte platit žádné předplatné, ale jedná se o jednorázovou platbu.

  • Původní cena: 1 050 Kč (699 Kč)

PeakHour 4

Aplikace PeakHour 4 se dá označit za velice kvalitní a přehledný nástroj, který vás dokonale informuje o stavu vaší sítě. Jednoduše vám stačí z horního menu baru aplikaci otevřít a v momentě získáte detailní přehled nad všemi adresami, rychlostmi a o celkovém vytížení.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Bundle for Office GN Templates

Kancelářský balíček Microsoft Office je bezkonkurenčně nejvíce rozšířeným a nejoblíbenějším nástrojem pro kancelářskou práci. Zakoupením aplikace Bundle for Office GN Templates získáte téměř 4 tisíce šablon pro MS Word, okolo 450 předloh pro MS Excel a 20 šablon spolu s více než 2 tisíci grafických objektů pro MS PowerPoint. Pomocí těchto předpřipravených šablon můžete parádně okořenit vaši práci a značně ji tak vylepšit.

  • Původní cena: 1 050 Kč (899 Kč)

Markdown Pro

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která by vám dokázala nahradit kupříkladu sešit a mohli byste ji tak využít přímo pro vaše poznámky, rozhodně byste neměli přehlédnout Markdown Pro. Tato aplikace vás totiž nadchne svým minimalistickým designem a umožní vám rychlejší psaní, jelikož nabízí trošku odlišné možnosti pro stylování dokumentů.

  • Původní cena: 249 Kč (149 Kč)

60 Parsecs!

Toužíte po nějaké akční hře, ve které budete muset co nejdříve jednat, než bude vše kompletně ztraceno? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak je tady titul 60 Parsecs! přímo pro vás. V této hře se totiž ocitnete na post-apokalyptické vesmírné stanici, která za 60 sekund vybouchne. Je už jen na vás, jak se v tomto momentu zachováte, koho zachráníte a jak to s vámi ve finále dopadne.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Franchise Hockey Manager 6

Jaké by to asi bylo, kdybyste se ocitli v kůži trenéra vašeho oblíbeného hokejového mužstva? Přesně tento zážitek vám zprostředkuje hra Franchise Hockey Manager 6, ve které se můžete ujmout jednoho týmu z 32 světových lig. Taktika a strategie je čistě na vás. Vaším cílem ale je, abyste dokázali vyhrávat a v závěru sezóny získali zaslouženou trofej.

  • Původní cena: 36,99 € (18,49 €)

Dnes nejčtenější

.