Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Do.List: To Do List Organizer

Klíčem k úspěchu a co možná nejvyšší produktivitě je pořádné plánování, bez kterého se zkrátka neobejdete. V tomto směru by vám dokázala pomoci aplikace Do.List: To Do List Organizer, jenž slouží pro tvorbu nejrůznějších seznamů s úkoly. U těch navíc můžete nastavovat různou prioritu, a to podle toho, zdali je musíte vykonat dnes, zítra, nebo ještě později.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Balloonimals

Určitě jste již někdy viděli kouzelníka, který dokázal z nafouknutých balónků vytvarovat ty nejrůznější objekty a zvířátka. V rámci aplikace Balloonimals budete jemně foukat do mikrofonu vašeho iPhonu, čímž „nafouknete“ vlastní balónek a následně vám již jen stačí si vlastní zvířátko vytvarovat dle sebe.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Filter Candy

Aplikace Filter Candy se dá označit za jakousi sbírku těch nejrůznějších efektů a nástrojů, díky kterým můžete vaše snímky a fotografie posunout na zcela novou úroveň. V případě této aplikace ale padají světla reflektorů především na zmiňované efekty. Ty jsou totiž parádně propracované a rozhodně se z nich vyberete.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Edna & Harvey: The Breakout

Hledáte nějakou zábavnou hru pro váš jablečný tablet, která by vás dokázala náramně zabavit? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak je tady Edna & Harvey: The Breakout přímo pro vás. V této hře totiž hrajete za mladou dívku jménem Edna, kterou doprovází mluvící králíček Harvey a spolu se snaží o útěk z cely. Problémem ale je, že si Edna nepamatuje na nic ze své minulosti a vy tak musíte odkrýt celou pravdu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

The Pillars of the Earth Game

Četli jste někdy knihu zvanou Pilíře země, kterou publikoval spisovatel Ken Follet? Příběh této knihy totiž vypráví hra The Pillars of the Earth Game. Vy se tak ocitnete v rolích třech hlavních postav a získáte perfektní možnost. Můžete se totiž rozhodovat sami za sebe a případně tak změnit původní knižní příběh a odhalit řadu tajemství. Hra se odehrává ve dvanáctém století v Anglii, v době, kdy všude zuří válka a vy se potřebujete poprat o přežití.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Ultimate Word Search Pro

Perfektním způsobem, jak se procvičit v angličitně, nebo si případně rozšířit slovní zásobu, je plněním různých křížovek a hledáním slov. Přesně o tomto je i hra Ultimate Word Search Pro, ve které budete muset na několika úrovních hledat všelijaká slova.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Power Contacts Export&Backup+

Jak již samotný název napovídá, zakoupením aplikace Power Contacts Export&Backup+ získáte perfektní nástroj, který slouží pro zálohování vašich kontaktů. Hlavní výhodou je, že tato aplikace vaše kontakty nikam nezveřejňuje a exportuje je buďto lokálně, nebo je uloží na váš iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.