Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jaro je konečně tady a po dlouhých týdnech v karanténě už je pomalu čas opatrně vyrazit ven. Tak vezměte partnera, roušku a třeba kolo a vyrazte do přírody! Než se ale vydáte do jarního sluníčka, udělejte si radost nákupem chytrého sportovního příslušenství, které vám outdoorové aktivity jistě zpříjemní.

Pro vyjížďky městem nebo krátké výlety si můžete domů pořídit koloběžku Xiaomi Mi Scooter 2, kterou využije celá rodina. Moderní městská koloběžka dokáže ujet na jediné nabití až 30 km. Disponuje integrovaným LED osvětlením, odolnou konstrukcí a podporou připojení s mobilním telefonem.

Pokud se rozhodnete vytáhnout ze sklepa nebo garáže kolo a vyrazit na výlet, mohl by se vám hodit univerzální držák na mobil Interphone Motocrab Multi nebo voděodolná brašna na telefon Roswheel, kdyby vás cestou zastihla nějaká přeháňka. Mobil se vám bude hodit třeba pro zapnutí navigace nebo přehrávání hudby, pokud na výlet vyrazíte sami.

Když už jsme u hudby, na sportovní vyjížďky, vycházky nebo běh se vám budou určitě hodit kvalitní sportovní sluchátka. K oblíbeným sluchátkům v této kategorii bezpochyby patří Beats Powerbeats 4, která vydrží hrát až 15 hodin a navíc jsou odolná proti potu a vodě. Pokud dáváte přednost skutečně bezdrátovým sluchátkům, můžeme vám doporučit True Wireless Sony WF-1000XM3, která disponují aktivním potlačením okolního hluku, celodenní výdrží a vysoce kvalitním zvukem.

Na delší výlet nezapomeňte přibalit svačinu a dostatek tekutin. Vodu si můžete natočit třeba do chytré lahve UMAX Smart Bottle U5 s funkcí upozornění na pitný režim, LCD displejem zobrazující teplotu tekutiny a baterií s výdrží až na 1 měsíc. Aby se vám chytrá zařízení nevybila hned po hodině používání, můžete si do batohu kromě svačiny přibalit i powerbanku. Vybrat si u nás můžete třeba powerbanku SWISSTEN WORX s kapacitou 10 000 mAh nebo vysokokapacitní LAMAX Fast Charge 20 000 mAh.

Ať už vyrazíte na výše zmíněné kolo, koloběžku, procházku nebo jen vyběhnete do parku, určitě nezapomeňte chytré hodinky či fitness náramek, které zaznamenají vaše úspěchy. Fitbit Charge 4 NFC je nejvyspělejší náramek od Fitbitu, který disponuje GPS, zdokonaleným monitoringem sportovních aktivit, výdrží až 7 dní na jedno nabití a vodotěsností do 50 m. Chcete-li sáhnout po kvalitnějším přístroji, s chytrými hodinkami Apple Watch rozhodně nešlápnete vedle. Nejoblíbenější sportovní hodinky od Applu měří všechny známé hodnoty včetně srdečního tepu a navíc nabídnou vestavěný výškoměr.

  • Všechny sportovní vychytávky pro vnitřní i venkovní sporty najdete ZDE. Tak neváhejte ani minutu, a vzhůru ven!

iWant PR

Dnes nejčtenější

.