Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Folder Factory

Většina uživatelů používá složky k tomu, aby se vyhnuli případnému chaosu a neztratili se ve svých souborech. Co ale dělat, když se nevyznáte už ani ve složkách? Pomoci by vám mohla aplikace Folder Factory, pomocí které můžete upravit vzhled samotných složek a tím je od sebe parádně odlišit.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Photo Watermark Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Photo Watermark Converter slouží pro přidání vodoznaku do vašich snímků. Tohle ale samozřejmě není všechno. Tento nástroj vám totiž umožní samotné fotografie i upravovat, měnit jejich rozměry či formáty, dovolí vám přidat do snímku text a především si poradí se zmiňovaným vodoznakem, který dokáže vložit do hned několika souborů najednou.

  • Původní cena: 249 Kč (149 Kč)

Horcrux Email Backup

S pomocí aplikace Horcrux Email Backup se již nemusíte bát, že byste přišli o vaše emaily. Tento nástroj totiž automaticky vytváří zálohy všech vašich mailů, přičemž udržuje přehlednost pomocí tagů a zachování mailové hierarchie. Jedná se navíc o inkrementální zálohy, díky čemuž se vám nestane, že byste měli hned několikrát zálohovaný jeden mail.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Moon FM – Premium Podcast App

Aplikace Moon FM – Premium Podcast App slouží pro poslech vašich oblíbených podcastů. Jedná se totiž o perfektní přehrávač zmiňovaných podcastů, který vás na první pohled zaujme svým minimalistickým designem a perfektní rychlostí. Jak aplikace vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

AppGraphics – App Icon and Screenshot Generator

Jestliže se věnujete programování a vyvíjíte aplikace pro iOS nebo macOS, pak by vás mohla zajímat aplikace AppGraphics – App Icon and Screenshot Generator. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete v rychlosti vytvořit ikony, grafiku a snímky obrazovky pro vaše aplikace, které následně chcete publikovat skrze App Store.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Hearts of Iron IV

Ve strategické hře Hearts of Iron IV se přenesete zpět v čase do dob Druhé světové války, kde budete moci hrát za jeden ze zúčastněných národů. Váš úspěch bude přímo záviset na vašich strategických schopnostech a je nutné zmínit, že i jediná chyba vás může stát život. Je navíc jen na vás, zdali se budete držet historických událostí, nebo historii doslova přepíšete.

  • Původní cena: 39,99 € (15,99 €)

Human: Fall Flat

Řadíte se mezi fanoušky šílených her a oblíbili jste si v minulosti například Goat Simulator? Pokud jste si nyní alespoň jednou odpověděli ano, určitě byste měli vyzkoušet i hru Human: Fall Flat. V této hře totiž budete hrát za človíčka, jehož hlavním úkolem je uprchnout z jeho surrealistických snů. Problém ale je, že při hraní budete různě zakopávat, padat, padat a ještě více padat. Z tohoto důvodu pro vás budou i triviální úkoly doslova extrémní, ale přitom si stále užijete spoustu zábavy.

  • Původní cena: 14,99 € (5,99 €)

Dnes nejčtenější

.