Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hudba je neoddělitelnou součástí našeho každodenního života. Abychom si ji ale mohli skutečně pořádně vychutnat, potřebujeme k tomu kvalitní zařízení, které se o postará o krystalicky čistý a dostatečně hlasitý zvuk. Tyto podmínky perfektně splňují produkty značky Niceboy a navíc si je na Mobil Pohotovosti můžete pořídit se značnou slevou.

Ve slevě se momentálně ocitla například sluchátka Niceboy Hive podsie, která byla zlevněna z 1 490 Kč na pouhých 989 Kč. Jedná se o bezdrátová špuntová sluchátka s technologií MaxxBass, která se dokonce pyšní certifikací IP54. Díky tomu si sluchátka částečně poradí s prachem a nepoškodí je ani stříkající voda z jakéhokoliv úhlu. Co když ale spíše preferujete náhlavní sluchátka? V takovém případě určitě oceníte další slevu, která se dotkla sluchátek Niceboy HIVE 2 joy. Cena tohoto produktu se snížila z 1 490 Kč na 990 Kč a určitě vás potěší opět využitá technologie MaxxBass a perfektní konstrukce, která dovolí jednoduché složení sluchátek. Ani fanoušci klasických reproduktorů neostrouhají. Reproduktor Niceboy RAZE 2 twins byl totiž zlevněn z 2 490 Kč na 1 690 Kč. Tento bezdrátový reproduktor se skládá ze dvou menších reproduktorů, které od sebe jdou pohodlně oddělit. Díky výkonu 24 Wattů a skvělé možnosti oddělení reproduktorů můžete ozvučit prostor hned ze dvou stran, přičemž se reproduktory postarají o čistý a dostatečně hlasitý zvuk.

Doplněk pro aktivní životní styl

V dnešní době spousta lidí opomíjí pohyb. S tímto částečně bojují i samotní výrobci, kteří na trh přišli s chytrými náramky. Ty dokáží počítat kroky a spálené kalorie a mohou vás případně do samotného pohybu či cvičení dokonce i motivovat. Jedním z těchto náramků je také Niceboy X-fit GPS. Ten se dokonce pyšní GPS modulem a poradí si s monitoringem spánku, analýzou vašeho cvičení a díky GPS vám také ukáže, kde jste například při běhu byli. Tento sporttester byl momentálně zlevněn z 1 790 Kč na pouhých 879 Kč, což je navíc nejnižší cena na tuzemském trhu.

Je libo hudební dárek?

Pokud si pořídíte jeden ze zmiňovaných hudebních produktů, získáte k němu navíc skvělý dárek, díky kterému bude váš hudební arsenál kompletní. Když si totiž zakoupíte jeden z vybraných produktů, získáte k němu zdarma sluchátka Niceboy HIVE E2, nebo reproduktor Niceboy RAZE mini. Z pravidla platí, že ke koupi reproduktoru si přijdete na sluchátka a při koupi sluchátek pro změnu získáte reproduktor. S nákupem byste ale rozhodně neměli dlouze čekat, protože akce platí pouze do vyprodání zásob.

Mobil Pohotovost k vybraným produktům rozdává hudební dárky zdarma

Dnes nejčtenější

.