Zavřít reklamu

Potýkáte se v posledních desítkách minut s nestandardním chování služeb iMessage, iCloud Fotky, iCloud Drive a popřípadě i dalších služeb navázaných na jablečné cloudové úložiště? Máme pro vás svým způsobem dobrou zprávu. Chyba totiž není na vaší straně, nýbrž na straně Applu. Jeho webové stránky informující o stavu jeho softwarových služeb totiž hlásí u těchto služeb výpadek. 

Podle portálu DownDetector se výpadek (jako již tradičně) týká převážně evropských jablíčkářů. Problémy se u služeb projevují různě – od naprosté nefunkčnosti a vypisování chybových zpráv až po jejich zpomalené fungování, kdy budou vaše zařízení se servery komunikovat mnohem pomaleji, než jste zvyklí. 

Apple už na opravách problémů usilovně pracuje a jak se zdá, pozvolna se mu i daří opravovat. Několik služeb se mu totiž od nahlášení výpadku alespoň podle jeho stránek podařilo alespoň částečně opravit. Bohužel, veškeré opravy musí provést právě Apple a tudíž nezbývá než čekat na to, než je provede. Obecně se však dá naštěstí říci, že opravy služeb mu trvají zpravidla maximálně jednotky hodin. 

Dnes nejčtenější

.