Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

CalcTape Paper Tape Calculator

Zakoupením aplikace CalcTape Paper Tape Calculator získáte perfektní kalkulátor, který nabízí přesně ty funkce a vlastnosti, jaké u nativní aplikace Kalkulačka scházejí. Díky tomu máte například přehled nad početní historií, přístup k různým mezivýpočtům a spoustě dalších vymožeností.

Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Duplicate File Doctor

Aplikace Duplicate File Doctor dokáže patřičně pročistit disk vašeho Macu, na kterém dokáže spolehlivě najít takzvané duplicitní soubory. Někdy se totiž může stát, že se vám některé soubory sejdou dvakrát či dokonce vícekrát a zbytečně tak zabírají spoustu místa. Tato aplikace však dokáže tyto položky najít a případně smazat.

Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Graphing Calculator 3D

Jestliže se věnujete matematice, nebo jí studujete a rádi byste si častokrát znázornili různé funkce, rozhodně by vám mohla přijít vhod aplikace Graphing Calculator 3D. Do té vám totiž postačí zadat hodnotu či rovnici a o kompletní vykreslení se aplikace postará za vás.

Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

Lifetime Premium VPN PRO

V dnešní době by mělo pro každého být nejcennější jeho soukromí na internetu. V tom vám může pomocí kvalitní VPN služba, díky které budete přistupovat na každou webovou stránku skrze VPN server, díky čemuž se patřičně zamaskujete. Tyto služby jsou většinou placeny na bázi měsíčního předplatného, avšak dnes je v akci aplikace Lifetime Premium VPN PRO, za kterou zaplatíte pouze jednou a jejích výhod si můžete využívat nadosmrti.

Původní cena: 1 050 Kč (629 Kč)

Iesabel

Ve strategické hře Iesabel se v režimu pro jednoho hráče utkáte s zlem, které sužuje a ničí svět. Vaším úkolem bude využít vaši moc a sílu k tomu, abyste svět očistili a úspěšně porazili zlo. V režimu pro více hráčů dokonce můžete vytvořit tým až sedmi lidí a užívat si tak dokonalé kooperace.

Původní cena: 379 Kč (25 Kč)

American Truck Simulator

Znáte populární hru Euro Truck Simulator 2? Hra American Truck Simulator je totiž tím samým, avšak odehrává se na druhé straně velké louže – a to ve Spojených státech amerických. V tomto simulátoru se stanete řidičem kamionu a vaším úkolem bude vybudovat bezkonkurenční přepravní společnost.

Původní cena: 19,99€ (4,99€)

60 Tips For Photoshop

Pokud se zajímáte o úpravu fotografií a používáte k tomu Photoshop, rozhodně vám nebude na škodu aplikace 60 Tips For Photoshop. Jedná se totiž o speciální kurz, v kterém vám Dan Moughamian ukáže 60 vynikajících tipů pro Adobe Photoshop. Jestliže se tedy chcete zlepšit, rozhodně by vám neměla utéct dnešní akce.

Původní cena: 349 Kč (179 Kč)

Dnes nejčtenější

.