Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení aplikace se dostanete skrze její název.

Splicer – Fun Video Meme Maker

Aplikace Splicer – Fun Video Meme Maker vám originálním a zábavným způsobem umožní přetvořit obyčejné zprávy v opravdovou zábavu. Ve zprávách můžete zkombinovat populární filmové scény a další videa, upravit je a posílat svým přátelům a blízkým.

The House of Da Vinci 2

Dlouho očekávaný sequel populárního titulu The House of Da Vinci konečně přichází na App Store. Připojte se k více než jednomu milionu hráčů z celého světa a ponořte se do světa 3D puzzle adventury, v níž se stáváte učněm samotného Leonarda Da Vinciho.

Space Grunts 2

Máte rádi vesmír a vesmírná dobrodružství? Pak si určitě zamilujete i hru Space Grunts 2. Přistáváte na planetě, kde musíte najít vchod do vesmírné stanice, a čekají vás napínavé souboje s mimozemšťany, roboty a dalšími nástrahami.

Monopoly

Do svého iPhonu si nyní konečně můžete stáhnout také oblíbenou strategickou deskovku Monopoly. Prodávejte a nakupujte nemovitosti a staňte se (virtuálním) boháčem. Monopoly pro iOS je herní klasika ve zcela novém kabátě, který si do velké míry můžete také sami přizpůsobit.

Christmas Sweeper 4

Adventní čas je tu, tak proč si také na svém iPhonu nezahrát hru s vánoční tématikou a nezkrátit si tak čekání na Štědrý den? Hra Christmas Sweeper 4 funguje na velmi oblíbeném principu spojování stejných objektů – v tomto případě je vše pochopitelně hezky vánočně laděné.

Dnes nejčtenější

.