Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Slevové šílenství s názvem Black Friday má od dnešní půlnoci největší tuzemský obchod s elektronikou Alza.cz zdárně za sebou, avšak ve slevových akcích stále nepolevuje. V návaznosti na Černý pátek totiž spustila Slevové tornádo, díky kterému si lze velké slevy na mnohé produkty užít další dva týdny – konkrétně do 15. prosince.

Slevové tornádo se od Black Friday do značné míry liší. Slevy na produkty totiž musí zákazníci svým způsobem hledat a to tak, že kurzorem myši najedou na daný produkt, na kterém se jim zobrazí, zda se jedná o věc ze slevového tornáda. A jelikož rozjela Alza slevové tornádo opět ve velkém stylu, spadlo do něj skutečně velké množství produktů, jejichž ceny se snížily mnohdy i o vyšší desítky procent. Zkrátka naprosto ideální stav v předvánočním období, které je sháněním dárků typické.

Velmi příjemné je na Slevovém tornádu hlavně to, že se prohnalo prakticky celou Alzou. Nakoupíte tak díky němu levněji jak elektroniku, tak třeba i produkty z kategorie hobby a zahrada nebo sport. Na své si tak přijdete jak při shánění nového telefonu, tak třeba i pořizování fóliovníku, koupi vrtačky nebo třeba kola či běžeckého pásu. Výběr je tedy skutečně široký a slevy jakbysmet. Alza.cz se tedy nyní rozhodně vyplatí probádat, protože jedině tak objevíte veškeré „skryté“ slevy, které udělají radost nejen vám, ale též vaší peněžence.

Slevové tornádo na Alza.cz

Dnes nejčtenější

.