Zavřít reklamu

Vánoce se konečně blíží. Pro většinu z nás je to jistě důvod k radosti, někteří si ale možná lámou hlavu s tím, co svým blízkým koupit pod stromeček. Jako inspiraci vám přinášíme seznam deseti skvělých nápadů na dárky pro všechny jablíčkáře. Věříme, že se vám seznam bude hodit, ať už jste v roli darujícího, nebo obdarovaného.

Bezdrátová nabíječka iOttie iON Wireless Stand

Pokud vlastní člověk, kterého chcete obdarovat, iPhone s podporou bezdrátového nabíjení, určitě nesáhnete vedle, když mu nadělíte kvalitní bezdrátovou nabíječku. Těch není ostatně – stejně jako klasických nabíječek – nikdy dost a své místo si tak může najít jak na pracovním stole, tak na poličce v obýváku či nočním stolku v ložnici. Velmi hezkou nabíječkou je například iOttie iON Wireless Stand, která se designově od naprosté většiny konkurence liší, díky čemuž neudělá ostudu kdekoliv v interiéru. iPhone bude dobíjet nejvyšší možnou energií, který tento telefon podporuje – tedy 7,5 W.

Držák do auta s bezdrátovým nabíjením Epico

Bezdrátové nabíjení není komfortní jen doma, ale také třeba v autě, ve kterém si jej můžete vychutnat díky speciálním držákům do ventilace či na přední sklo. Celý princip těchto nabíjecích držáků je naprosto jednoduchý – zkrátka do něj jen „zackavnete“ telefon, na kterým můžete mít spuštěnou například navigaci a o nic víc už se nestaráte. Bezdrátové nabíjení se samo zahájí a telefon je po celou dobu umístění v držáku „pod proudem“.

Fitness náramek Niceboy X-fit Active

Bez povšimnutí byste nyní neměli nechat například fitness náramek X-fit Active, který toho nabízí skutečně obrovské množství. Chcete si změřit svůj srdeční tep, spočítat kroky, spočítat spálené kalorie či snad změřit vzdálenost, kterou jste ušli? Žádný problém! Stejně tak jako měření rychlosti, analýza spánku, záznam trasy či voděodolnost. Náramek se ale chlubí i možnosti zobrazovat různé notifikace ze smartphonu, díky čemuž ten mnohdy ani nevytáhnete z kapsy. Zkrátka ideální parťák do jakékoliv situace. A cena? Díky obrovské slevě 56 % jej nyní lze koupit jen za 659 korun. 

Pouzdro pro iPad Epico Fold Flip

Ochranu si nezaslouží jen iPhony, ale také iPady. Tu jim může zajistit například pouzdro Epico Fold Flip, které je ochrání jak zepředu, tak i zezadu. Jedná se de facto o kombinaci klasického zadního krytu a Smart Coveru, který můžete znát například i z nabídky Applu. Na výběr je celá řada barev, ale i modelů, díky čemuž si můžete být jistí tím, že jablečný tablet bez problému oblečete do naprosto ideálního kabátku.

Kryt pro iPhone PanzerGlass ClearCase

Pokud váš „vánoční cíl“ vlastní některý z novějších iPhonů, přímo miluje jeho design, ale zároveň prahne po ochraně, skvělým vánočním dárkem bude kryt ClearCase od PanzerGlassu. Jedná se o skutečně netradiční kryt tvořený gumovým rámečkem a čirým tvrzeným sklem, díky čemuž téměř design telefonu nekazí, zato mu však poskytuje skvělou ochranu. Podobná věcička tedy rozhodně neurazí, ba naopak.

Peněženka se smart trackerem Fixed

Pěkná peněženka je sama o sobě dárek, kterým rozhodně neurazíte. Co jít však ještě dál a darovat pěknou peněženku s vychytávkou, která eliminuje možnost jejího ztracení? Přesně taková je kožená ručně šitá peněženka Fixed se smart trackerem uvnitř, který se jednoduše propojí s telefonem a v příslušné aplikaci pak už jen sledujete její polohu. Pro lidi s děravou hlavou tedy rozhodně vynikající věc.

Bezdrátový reproduktor Niceboy RAZE 2 ego

Pokud prahnete po kvalitním zvuku, který si můžete vychutnat prakticky kdekoliv, sáhněte po reproduktor Niceboy RAZE 2 ego, který přesně tohle nabízí. Jedná se o přenosný Bluetooth reproduktor s výkonu 12W a výdrží 11 hodin, který dokáže rozproudit každou nudnou party. Potěší u něj možnost přehrávat hudbu z USB disků či využít jej jako FM rádio. Cena je velmi přívětivých 999 korun a to jen díky tomu, že na něj padla velká 33% sleva. 

Kožené pouzdro na iPhone Fixed Pocket Book

Kryty na iPhone jsou sice fajn, ne všem však zcela vyhovují. Mnozí uživatelé dávají stále přednost raději klasickým „kapsičkovým“ pouzdrům, ze kterých smartphone v případě potřeby jednoduše vytáhnou. Přesně takové je i pouzdro Fixed Pocket Book, které kromě přihrádky na telefon nabízí třeba i několik přihrádek na karty. Pokud tedy bytostně nenávidí(te) s sebou kromě mobilu tahat i peněženku například kvůli platebním kartám, občance či řidičáku, právě jste našli řešení.

Originální kryt na iPhone

Mnozí uživatelé zastávají názor, že k iPhonu se nehodí jiný kryt, než ten originální. Pokud je takový i člověk, kterému chcete udělat za pár týdnů radost, zkrátka tímto směrem jděte a dopřejte mu jablečný luxus. Originální kryty na iPhony sice nejsou levné, nicméně díky nynějším Black Friday výprodejům se dají jak v kožené, tak silikonové verzi sehnat na mnoho modelů pod 1000 korun a to mnohdy skutečně výrazně.

Bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE podsie

Užíváte-li si hudbu nejraději přes sluchátka, máme pro vás tip na jedna perfektní. Těmi jsou špunty HIVE podsie, které se chlubí skutečně velmi kvalitním zvukem (v poměru k ceně) či výdrží 15 hodin v kombinaci s nabíjecím pouzdrem. Potěší i jejich voděodolnost či technologie MaxxBass, díky které si užijete vaší oblíbenou hudbu s vysoce kvalitními basy. A to nejlepší? Díky 40% slevě je můžete nyní získat za pouhých 890 korun. 

Dnes nejčtenější

.