Zavřít reklamu

V dnešní době potřebuje mnoho uživatelů konvertor, který zvládne zpracovat staré DVD na MP4, H.264, HEVC, AVI, MPEG a do dalších formátů. Je to hlavně kvůli tomu, že DVD přehrávače jsou už dávno minulostí a pomalu, ale jistě začínají vymírat. Klasický DVD disk si v dnešní době nepustíte už ani na novějším počítači či Macu, jelikož ani tato zařízení jednoduše mechanikou nedisponují. Jediná volba je tedy převod do digitálního formátu, který si můžete poté pustit klidně na iPhonu, iPadu, Androidu, TV a dalších zařízeních. Zároveň je při převodu nutné, aby se zachovala kvalita videa, a aby video nebylo zbytečně velké a nezabíralo v počítači příliš místa v úložišti. Většina programů navíc při převodu vypisuje řadu chyb, kdy si myslíte, že může být vše ztraceno. Nejlepší možnou volbou pro převod DVD se jeví MacX DVD Ripper Pro, na který se podíváme v dnešní recenzi.

Společně s MacX DVD Ripper Pro můžete převádět DVD nejen do MP4 rychle a jednoduše. A právě nyní je ten správný čas, kdy byste si měli tento program stáhnout. V rámci speciální akce Black Friday je MacX DVD Ripper Pro k dispozici naprosto zdarma – stačí se přesunout na stránky akce pomocí tohoto odkazu. Zde získáte plnou verzi programu bez podpory aktualizací naprosto zdarma. Pokud byste chtěli plnou verzi s aktualizacemi, tak v rámci akce Black Friday můžete využít speciální slevy, kdy vás plná verze MacX DVD Ripper Pro vyjde na $29.95 (původně $67.95). Berte v potaz, že tato akce je k dispozici pouze do 9. prosince, a proto byste si s využitím měli pospíšit. MacX DVD Ripper Pro je k dispozici i na nejnovější macOS 10.15 Catalina, takže se nemusíte bát problémů s kompatibilitou. K dispozici je také mnoho jazyků, včetně angličtiny, němčiny, italštiny, francouzštiny, španělštiny a dalších.

macxdvd black friday

MacX DVD Ripper Pro vás nadchne kvalitou a rychlostí

To, co vás při převodu vždycky zajímá, je výsledná kvalita videa. Nikdo nechce, aby se po převodu videa z DVD na MP4 (či jiný formát) stalo něco nekoukatelného. Společně s MacX DVD Ripper Pro všechny tyto obavy opadají, jelikož je výsledná kvalita videa při dobrém nastavení naprosto totožná, jako originál. To samé platí samozřejmě i o audiu, které je pro správný požitek neméně důležité. O bezztrátovou kvalitu jak na poli videa, tak na poli audia, se stará vysoce kvalitní engine společně s podporou hardwarové akcelerace, díky které je převod o mnoho rychlejší.

Hardwarová akcelerace

Pokud slyšíte o pojmu hardwarová akcelerace prvně, tak mi ve zkratce dovolte vysvětlit, o co se vlastně jedná. Při převodu DVD na jiný formát se zatěžuje nejvíce procesor, kdy ostatní komponenty, především tedy grafická karta, zůstávají v klidu. Proč ale do tohoto procesoru grafickou kartu také nezapojit, aby mohla svým výpočetním výkonem procesoru pomoci? Hardwarová akcelerace se tedy stará o zapojení grafické karty do celkového procesu převodu, díky čemuž se dočkáte jednak rychlejšího převodu, a jednak také lepší výsledné kvality videa. Existují různé typy hardwarové akcelerace, kdy každý výrobce grafické karty má svůj vlastní – MacX DVD Ripper Pro podporuje hardwarovou akceleraci od nVidia, AMD i od Intelu.

rychlost_macx_dvd_ripper

 

MacX DVD Ripper Pro a správné nastavení

Pokud patříte mezi pokročilejší uživatele a vyznáte se ve formátech, tak si samozřejmě můžete výstup nastavit přesně podle vašeho gusta. K dispozici je výstup v několika možných formátech, včetně MP4, HEVC, MPEG a dalších. Samozřejmě si můžete nastavit i výslednou kvalitu výstupu a další parametry. Pokud však patříte mezi obyčejné uživatele, tak se nemusíte ničeho bát. MacX DVD Ripper Pro pro vás automaticky nastaví nejlepší předvolbu, takže se o dodatečné nastavování nemusíte vůbec starat. Kromě nastavení kvality je v rámci MacX DVD Ripper Pro k dispozici také editor videa, ve kterém můžete výstup jednoduše sestříhat, přidat titulky, změnit různé parametry a další.

macx dvd ripper pro

Získejte MacX DVD Ripper Pro naprosto zdarma!

Společně s touto recenzí můžete získat MacX DVD Ripper Pro naprosto zdarma. Stačí, když se přesunete na stránky akce Black Friday. Zároveň máte možnost získat program MacX DVD Ripper Pro naprosto zdarma. Stačí, když se přesunete na stránku právě probíhající akce Black Friday, kde se vám ihned zobrazí licenční kód, který můžete využít pro plnou verzi bez podpory aktualizací. V případě, že byste si chtěli zakoupit plnou verzi programu i s aktualizacemi, můžete tak učinit společně s 50% slevou – stačí kliknout na tento odkaz. S využitím akce si rozhodně pospěšte, jelikož trvá jen do 9. prosince 2019!

Závěr

Hledáte-li skvělý program pro převod DVD do jiného formátu, tak je MacX DVD Ripper Pro to pravé ořechové. Díky podpoře hardwarové akcelerace zvládne program převod DVD o mnoho rychleji, než ostatní konkurenční programy, jelikož do celého procesu zapojí kromě procesoru také grafickou kartu. MacX DVD Ripper Pro je určen jak pro obyčejné, tak pro pokročilé uživatele – obyčejným automaticky nabídne nejlepší možné předvolby a pokročilí uživatelé si mohou sami zvolit, jak bude výstup vypadat. Využít můžete také různých editačních nástrojů.

macx dvd ripper pro

Dnes nejčtenější

.