Zavřít reklamu

Rok utekl jako voda a už se zase blíží vánoční svátky. Pomalu se tedy zřejmě blíží okamžik, při kterém si budete lámete hlavu, čím letos obdarujete své známé. Možná má váš blízký (nebo vy) sluchátka AirPods, která jsou nejoblíbenějšími bezdrátovými sluchátky na světě. Ač by to jeden neřekl, i k tomuto zařízení je k dispozici značné množství příslušenství. Pojďme se společně podívat na dárky, které by mohly vlastníkovi těchto skvělých sluchátek vykouzlit úsměv na tváři.

Do 500 korun

Pouzdro Spigen AirPods Case Charcoal

Pouzder není nikdy dost. Zabráníte škrábancům a díky mnoha barevným variantám můžete dát vašim zařízením zcela nový náboj. To platí i o sluchátkách AirPods. Pouzdro od společnosti Spigen je vyhotoveno ze silikonu a má vespod otvor na konektor. Pěkný malý, ale hlavně užitečný dárek za malé peníze. Přeci jen, obdarovaného může mnohdy zachránit od nákupu zbrusu nových sluchátek.

Spigen TEKA RA200 AirPods Earhooks White

Je pravdou, že AirPody ne každému úplně dokonale sedí v uších. Tyto trable se snaží vyřešit společnost Sigen, která nabízí silikonové háčky, které vaše sluchátka udrží v uších za každou cenu. Balení obsahuje dvě velikosti v bílé barvě. Splynutí s AirPody je tedy jistotou a naprosto ideální padnutí těchto sluchátek do ucha jakbysmet.  Jejich cena je 299 korun, což se za komfort, který v „nekompatibilních uších“ poskytnou, určitě vyplatí.

Lea Apple 3in1 Charger Stand

Tento produkt je skutečně komplexním darem pro milovníka Apple produktů. Jedná se o silikonově provedený stojan, na kterém můžete nabíjet zároveň AirPods, Apple Watch i iPhone. Výrobce navíc hovoří o voděodolné úpravě. Za cenu 429 korun se jedná opravdu o pěkný dárek, který se neztratí jak na nočním stolku, na kterém mnozí z nás své denní Apple hračky nabíjí, tak třeba i na pracovním stole. Ostudu totiž tento produkt rozhodně neudělá.

Do 1000 korun

4smarts pouzdro Qi

První generace AirPods má jednu poměrně velkou nevýhodu. Nedá se nabíjet bezdrátově. Kvůli tomu ale není třeba hned kupovat novou generaci nebo samostatné nabíjecí pouzdro. Stačí pořídit kryt od společnosti 4smarts, který umožní vaše AirPody první generace nabíjet i bezdrátově, a to za pouhých 590 korun. Jeho princip je naprosto jednoduchý. Zkrátka jej jen nasadíte na své klasické nabíjecí pouzdro a pak už si můžete bezdrátové nabíjení vychutnat naplno.

Voděodolné pouzdro Catalyst

Bojíte se brát své AirPods k vodě? S tímto obalem už nemusíte. Společnost Catalyst nabízí voděodolné silikonové pouzdro za opravdu příjemnou cenu. Pouzdro splňuje certifikaci IP68, lze jej tedy ponořit do hloubky až 1 metr. Díky odnímatelné karabině navíc můžete pouzdro pohodlně připevnit na batoh, pásek, tašku nebo kabelku. K dispozici je bílá, mentolová, modrá, tmavě zelená a tmavě šedá varianta. Cena je 690 korun.

Nomad Leather Case Black Apple Airpods

Spousta lidí si potrpí, aby jejich zařízení bylo stále ve stavu „jako nové“. Kdo vlastní AirPods, ví, že jakmile krabičku jednou přenesete v kapse společně s klíči, objeví se na ní spousta vlásečnicových škrábanců. Tomu ale jednoduše lze zabránit pouzdrem. Společnost Nomad nabízí kvalitní pouzdro, jenž dokonale kopíruje tvar AirPods. Je vyhotoveno z kvalitní kůže a disponuje otvorem pro konektor. Pouzdro tedy není třeba při nabíjení sundávat. Tuto luxusní ochranu můžete mít už za 899 korun. K dispozici je i více barevných variant.

Do 2000 korun

Baseus Smart 3in1

Patříte k těm, kteří nemohou stále Applu odpustit zrušení bezdrátové podložky AirPower? Bezdrátová nabíječka od společnosti Baseus vám pomůže zapomenout. Toto zařízení dokáže současně nabíjet iPhone, Apple Watch (5. generace není podporována) a AirPods. Nabíjet na ní můžete navíc i každé jiné zařízení, které podporuje standart Qi. Pro smartphone je vyhrazen výstupní výkon až 7,5 W, pro hodinky 2,5 W a pro sluchátka také 2,5 W. Do nabíječky stačí zapojit přiložený USB-C kabel a je vyhráno. Cena tohoto zařízení je 1099 korun.

Pouzdro Apple AirPods Wireless Charging Case

Jak udělat z AirPods první generace generaci druhou za pár korun? Stačí si jednoduše pořídit pouzdro od druhé generace, které je se sluchátky z generace první samozřejmě kompatibilní. Získáte tak navíc i možnost bezdrátově nabíjet. Cena pouzdra je 1790 korun. Jen je potřeba brát v potaz to, že pokud jsou na tom již sluchátka vašeho „vánočního cíle“ z hlediska výdrže hůře, pouzdro jim v tomto směru vůbec nepomůže. V takovém případě je tak lepší popřemýšlet spíš nad zbrusu novými sluchátky.

Nad 5000 korun

Apple AirPods Pro

Sluchátka Apple AirPods Pro není třeba představovat. Jde o nový model, který přináší například lepší zvuk, voděodolnost, špunty a zcela nový design. Pokud váš blízký vlastní „klasické“ AirPods, jistě na ně nedá dopustit. Tato generace jeho vztah k jablečným sluchátkům ještě umocní. Nadšeni jsme z nich byli v redakci i my. Čerstvá novinka posouvá zážitek z hudby na novou úroveň. Za 7290 korun budete nejlepším Ježíškem. Pokud se však pro jejich koupi rozhodnete, doporučujeme příliš nevyčkávat a objednat je co nejdříve. Jedná se totiž stále o dost nedostatkové zboží, které by mohlo pod stromečkem v případě, že jej objednáte pozdě, klidně i chybět.

Dnes nejčtenější

.