Zavřít reklamu

Je to skoro až k nevíře, ale letošek se pomalu ale jistě blíží ke svému konci a nás za pár týdnů čekají svátky, které mnozí z nás nadevše milují – Vánoce. K těm patří krom pojídání cukroví ve velkém a maratonu pohádek v televizi i obdarování vašich přátel či blízkých. Co když si ale nevíte rady s tím,  čím je potěšit? Pokud je váš „cíl“ uživatelem Apple Watch, pokusíme se vám v následujících pár řádcích alespoň částečně poradit.

Do 300 korun

Silikonový řemínek pro Apple Watch Handodo – Jablečný design za pár korun

Dárky pro majitele Apple Watch zřejmě ani nelze začít jinak než řemínkem. Ten je totiž de facto alfou a omegou hodinek a jednou z věcí, kterou zkrátka potěšíte snad každého. Pokud se vám nechce za dárek utrácet příliš mnoho peněz, sáhnout můžete po silikonovém řemínku Handodo, který nabízí tentýž design jako originální silikonové řemínky Applu těšit se tak můžete na minimalisticky zpracovaný produkt s velmi jednoduchým zapínáním, který je na ruce díky použitému materiálu zkrátka příjemný. Za 199 korun určitě zajímavá volba pro lidi s nižším rozpočtem. 

Kryt pro Apple Watch Devia – elementární ochrana, kterou skoro neuvidíte

Přestože se ochranné kryta a pouzdra na Apple Watch tak moc jako u iPhonů nevyužívají, někteří jablíčkáři na ně zkrátka nedají dopustit. Přeci jen, jablečné hodinky jsou relativně drahé a každé jejich poškození zabolí. Co takhle jej eliminovat vcelku nenápadným TPU krytem, který dokonale obepne jejich tělo a tím zamezí většině poškození? 299 korun za tento komfort určitě stojí.

Nabíjecí stojánek pro Apple Watch USAMS – základ elegantního nabíjení

Nabíjet Apple Watch se dá skutečně stylově. Jen k tomu potřebujete vhodné příslušenství jako třeba nabíjecí držák, do kterého jednoduše vsadíte nabíjecí kabel a voilà, od této chvíle na něj můžete vždy hodinky jednoduše připínat. Pěkným nabíjecím stojánkem je ten z dílny USAMS, který kromě otvoru pro magnetický kabel nabízí i otvor pro Lightning, díky čemuž přes něj lze nabíjet i AirPody. Sehnat jej můžete v černé a šedé barevné variantě za pouhých 290 korun. Rozhodně se tedy nejedná o něco, co by vás mělo zruinovat, ale obdarovaného tím zajisté potěšíte. 

Nabíjecí kabel USAMS – praktický dárek za pár korun

Nabíjecích kabelů není nikdy dost a to platí i u těch magnetických k Apple Watch. Originály z dílny Applu jsou však stále dost drahé a alternativ je pro nabíjení Apple Watch jako šafránu. Nicméně vybrat se přesto dá. Sáhnout můžete třeba po kabelu USAMS o délce 1,1 metru, který originální kabel bez problému zastoupí, avšak je jen za 290 korun. Převážení kabelů tak může být konečně jednou provždy konec. 

Do 1000 korun

Kryt Spigen Tough Armor – nekompromisní ochrana vašeho zápěstí

Zaujal vás výše zmíněný ochranný kryt, ale rádi byste vašemu “vánočnímu cíli” dopřáli ochranu ještě o poznání vyšší? Pak sáhněte po extra odolném ochranném krytu Spigen Tough Armor. Jak už název napovídá, jedná se o vcelku robustní kryt, který poskytne vašim hodinkám maximální ochranu jak před poškrábáním, tak i před nárazy a otřesy. Na hodinkách je sice vcelku nápadný, to však může být pro některé jablíčkáře spíš plusem, jelikož může hezky dotvořit jejich image. Za 590 korun ve stříbrné či 690 korun v černé určitě pěkný dárek.

Článkový řemínek z nerezové oceli Spigen – luxus za přijatelnou cenu

Vraťme se na skok k řemínkům, které jsou zřejmě nejuniverzálnějším dárkem pro majitele Watch. Co takhle někoho potěšit kvalitním článkovým řemínkem z nerezové oceli zapínaným na sponu? Že vám to zní skvěle, ale draze? Ale kde že. Spigen má tohoto krasavce v nabídce jen za 799 korun, což je doslova za hubičku – vezmeme-li v potaz, za kolik prodává podobné řemínky Apple. Navíc, Spigen je skutečně vyhlášená společnost, u které se nemusíte obávat toho, že by její produkty nebyly kvalitní. Koupě tohoto kousku je tedy skutečně sázkou na jistotu.  

Do 3000 korun

Powerbanka pro Apple Watch Belkin – energie sbalená na cesty

Je váš “vánoční cíl” milovníkem cestování? Pokud ano, neváhal bych ani minutu a koupil mu bezdrátovou nabíječku pro Apple Watch s MFi certifikací, která dokáže podle Belkinu, který za ní stojí, dobít hodinky až na 63 hodin ostrého provozu. Powerbanka jako taková se chlubí líbivým minimalistickým designem a hlavně přívětivými rozměry, díky kterým se vleze zkrátka naprosto všude. Užitečnější dárek byste pro cestovatele asi hledali marně. 1499 korun je za něj myslím přijatelných.

Belkin Powerhouse – pro pohodlné nabíjení iPhonu i Apple Watch

Neuspokojil vaše hledání ideálního nabíjecího stojanu ani výše představený “stožárek”? Pak pro vás máme poslední a suverénně nejlepší, byť nejdražší, možnost. Tou je Belkin PowerHouse, který dokáže nabít jak Apple Watch, tak i iPhony pomocí Lightning konektoru. Fajn je, že v tomto případě už nemusíte do stojánku vkládat žádné kabely, jelikož je vše potřebné integrováno přímo v něm. De facto tedy stačí stojánek vybalit, zapojit do zásuvky a začít nabíjet. Za cenu 2799 korun určitě zajímavý dárek. 

Milánský tah – extraliga mezi řemínky

Dámy a pánové, tady už se hraje extraliga. Pokud chcete svým dárkem vyrazit dech, marně přemýšlím, co bych vám doporučil lepšího, nežli právě ikonický řemínek s názvem milánský tah. Jedná se totiž o luxusně vypadající kousek tvořený ocelovým úpletem, který dodá každým Apple Watch šmrnc a zároveň se velmi dobře nosí. Ostudu neudělá jak při běžném outfitu, tak ani při pracovní schůzce či snad na plese. Zkrátka řemínek, který naprostá většina jablíčkářů chce a to i přes jeho relativně vysokou cenu. Ta je 2790 korun, což je dost, avšak na druhou stranu o Vánocích bychom na ceny příliš nahlížet neměli, no ne?

Nad 3000 korun

AirPods – ideální parťák pro jablečné hodinky

Pokud chcete svého blízkého či kamaráda obdarovat spíše nějakou elektronickou hračkou, se kterou se dá dělat mnohem víc než jen nabíjet, pak bych být vámi sáhl po AirPods, jelikož právě ty dávají Apple Watch nový rozměr. Můžete přes ně totiž jednoduše vyřizovat hovory či poslouchat hudbu uloženou právě v hodinkách. Jedná se zkrátka o fajn věc, která by neměla ve výbavě žádného jablíčkáře chybět. Na výběr jsou momentálně dva typy – konkrétně AirPods a AirPods Pro. Méně nároční uživatel si bohatě vystačí s levnějšími AirPods za 4790 korun, náročnějšímu pak raději kupte AirPods Pro za 7290 korun. Detaily o nich se dozvíte zde. 

Dnes nejčtenější

.