Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Stalo se již jakousi tradicí, že sehnat nově představený iPhone v nejbližších týdnech po jeho představení je takřka nadlidský úkol. Zájem jablíčkářů o novou generaci iPhonů totiž bývá skutečně obří a skladové zásoby Applu a potažmo dalších prodejců naopak mizivé. Není proto výjimkou, že na nové iPhony čekají uživatelé dlouhé týdny či v horším případě měsíce. Toho vás však náš partner Mobil Pohotovost v případě, že jste se rozhodli pro pořízení iPhonu 11, ušetří. 

Od Mobil Pohotovosti se nám podařilo zjistit, že jim na začátku tohoto týdne dorazila velká zásilka iPhonů 11, která by (snad) měla alespoň na chvíli zasytit poptávku po tomto modelu. Ta je totiž od jeho představení skoro až neuvěřitelně silná a dle dostupných informací telefony z řady Pro výrazně převyšuje. I proto se tak z „jedenáctek“ stalo v mnoha obchodech nedostatkové zboží, které z jejich regálů mizí rychlostí blesku. Vzhledem k líbivému designu, parádnímu výkonu a skvělým funkcím se však není příliš čemu divit. Pokud tedy nad „jedenáctkou“ přemýšlíte, nyní je ideální chvíle k nákupu. A pozor, kromě telefonu získáte při koupi i roční předplatné streamovací služby TV+, což ocení nejeden milovník filmů a seriálů. Totéž samozřejmě platí i u iPhonů 11 Pro (které jsou skladem též) a ostatních Apple produktů, na kterých lze tato služba přehrát.

Kromě naskladnění velkého množství iPhonů 11 Mobil Pohotovstí byste měli dále vědět i to, že v tomto obchodě právě probíhá Black Friday, který je jako již tradičně nazván Oholili jsme ceny až na kost. Ten běží od 1. listopadu až do vyprodání zásob a zahrnuje skutečně obrovské množství produktů, mezi kterými naleznete i nejeden od Applu. Za zmínku stojí třeba Apple Watch či HomePody, ale i starší modely iPhonů. Zkrátka je z čeho vybírat.

Ceny oholené až na kost u MP

Dnes nejčtenější

.