Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Cítíte to? Ve vzduchu je cítit listopad, který s sebou každoročně přináší nákupní šílenství ve formě Black Friday. Na to už se vehementně připravuje i největší tuzemský eshop s počítači a elektronikou Alza. Ten sice datum spuštění Black Friday zatím neprozradil, avšak už nyní nám dává ochutnat některé slevy, které se v rámci tohoto nákupního svátku objeví. My si je tak můžeme díky tomu užít už nyní. 

banner_Kategorie_1025x250_Ochutnavka_BFR

Do první ochutnávkové vlny Black Friday na Alze se dostalo (v době psaní tohoto článku) na 135 položek všeho druhu. Ve slevách tak seženete bez problému jak smartphony různých značek, typů i velikostí, televize, notebooky, fitness náramky, smartwatch, ale také různé set top boxy pro příjem televizního vysílání T2, pračky, reproduktory, lednice či různé komponenty k počítačům. Do slevy se dostaly třeba i iPhony 6S jak ve standardní, tak “pluskové” variantě s úližišti 128 GB. Zkrátka je z čeho vybírat. 

Pokud se tedy chystáte na nákup elektroniky či zkrátka něčeho, co má Alza v nabídce, určitě se na její první ochutnávku Black Friday podívejte. Mnohé slevy totiž rozhodně stojí za pozornost. Ale pozor, jako již tradičně jsou omezeny počtem kusů. Platí tedy klasické pravidlo – kdo dřív přijde, ten dřív mele (v tomto případě tedy kupuje). 

Dnes nejčtenější

.