Zavřít reklamu

Není to tak dávno, co společnost Elago vydala pozoruhodnou kolekci doplňků pro Apple Watch a iPhone. Tyto doplňky nesly design počítače Macintosh a rychle si svým retro nostalgickým nádechem získaly pozornost nejen jablíčkářů. Aby toho nebylo málo, vytasila se firma Elago tento týden s pouzdrem pro AirPods a stojánkem pro Apple Watch – jak jinak než v Macintosh stylu.

Design legendárního jablečného počítače nechybí jak u nabíjecího stojánku, tak i u pouzdra pro bezdrátová sluchátka od Applu. Nechybí ani ikonický a důvěrně známý nápis „Hello“ na monitoru „počítače“. Nabíjecí stojánek AW3 nabízí kompatibilitu se všemi modely bezdrátových sluchátek AirPods. Tvůrci stojánku mysleli i na poslední generaci AirPods, respektive na jejich krabičku, a opatřili pouzdro drobným výřezem pro LED diodu, kterou je krabička na AirPods druhé generace opatřena.

Pouzdro také samozřejmě nabízí plnou podporu bezdrátového Qi nabíjení. Doplňky jsou vyrobené z vysoce odolného, flexibilního silikonu, který by měl bez obtíží ustát i drobné údery či pády, a ve spodní části pouzdra na AirPods nechybí ani výřez pro nabíjecí Lightning kabel. Pouzdro stojí v přepočtu zhruba 330 korun.

Součástí retro Macintosh kolekce z dílny společnosti Elago je také stojánek na Apple Watch W3 a stojánek pro iPhone M4 v Macintosh designu. Na své si přijdou ale i milovníci starších herních konzolí – těm Elago nabízí třeba stojánek na Apple Watch W5 v designu kultovního GameBoye. Kromě toho nabízí Elago také stojánek na Apple Watch W6 s designem iPodu.

Dnes nejčtenější

.