Zavřít reklamu

Nebaví vás už na vašich Apple Watch ciferníky, které do nich implementoval Apple? Pak pro vás máme řešení. Vlastní ciferníky to sice bohužel nejsou, jelikož jejich podporu Apple hodinkám zatím nevnukl, avšak i přesto věříme, že naše řešení potěší. Jedná se totiž o tapety zachycující útroby Apple Watch Series 3, 4 a 5, jejichž nastavením na hodinkách vytvoříte iluzi průhledného displeje, která rozhodně stojí za to. Pokud vás tedy již displej vašich Watch omrzel, určitě některou ze spodních tapet vyzkoušejte.

V galerii jsou pouze náhledové obrázky, které vám mají posloužit jen pro představu. V plném rozlišení je pak stáhnete přes odkazy vedle galerie, přičemž první obrázek patří k prvnímu odkazu, druhý ke druhému, třetí ke třetímu a tak dále.

Nastavení výše stažené tapety je pak velmi jednoduché. Stačí, abyste jí stáhli do Fotek na iPhonu, následně jí v nich našli, otevřeli jí a v levém spodním rohu zvolili rozhraní, přes které fotky například sdílíte – tedy čtverec se šipkou. Pak už stačí jen ze seznamu, který se zobrazí, vybrat možnost Vytvořt ciferník, zvolit si jeho podobu, v dalším kroku doladit komplikace do něj a tapnout na Přidat. Jakmile tak učiníte, ciferník je možné na hodinkách zvolit.

pruhledny displej apple watch

Dnes nejčtenější

.