Zavřít reklamu

Služba Apple TV+, jež je mnohdy nazývána konkurentem Netflixu a Hulu, se blíží závratnou rychlostí a spolu s ní také exkluzivní snímky, jež si budeme moci na platformě pustit již 1. listopadu. Jablečná společnost pochopitelně rozjela reklamní kampaň na plné obrátky, ale tentokrát do ní kromě standardní formy propagace zahrnula také Apple Story. K upozornění na platformu budou sloužit kreativní semináře Today at Apple, kterých se mnohdy účastní aspirující filmaři a fotografové.

Iniciativa jablečné společnosti se bude týkat především znovu otevřeného gigantického obchodu na 5. Avenue. Při této slavnostní příležitosti Apple uvede speciální sérii seminářů „Fifth Avenue creates“, kde dá prostor zkušeným filmařům a zároveň si přihřeje polívčičku a pokusí se obsah směřovat právě ke službě Apple TV+. Například včera, tedy 25. září, se na pódiu objevila Victoria Stone a Mark Deeble se přednáškou Exclusive: Conservation and the Impact of Climate Change. Pokud vám tato jména nic neříkají, oba režiséři se podíleli třeba na nadcházejícím snímku z dílny Applu, The Elephant Queen. Seminář bude moderovat Lisa Jackson, viceprezidentka Applu pro životní prostředí a nabídne unikátní pohled na vztah lidí a přírody.

Aby si návštěvníci trochu odpočinuli od tak tíživého tématu, přispěchá jablečná společnost s poměrně komickým a nenáročným seminářem Design Lab: Space Adventures with the Peanuts Gang, kde se účastníci naučí nakreslit astronauta. Ne však ledajakého, tvůrci se totiž inspirovali satirickým komiksem Peanuts, v jehož duchu se celá přednáška ponese. Workshop proběhne 28. září a pokusí se nalákat uživatele na vtipný animovaný film Snoopy in Space, který vyjde exkluzivně na Apple TV+. Není divu, že se jablečná společnost pokouší na svoji službu upozornit právě tímto způsobem. Semináře Today at Apple si spousta lidí zamilovala a možnost zažít si část z chystaných snímků jistě většinu zúčastněných nadchne. To vše se ale dozvíme až 1. listopadu, kdy služba Apple TV+ vychází. Nabídne plejádu rozmanitých a překvapivých filmů i seriálů.

Dnes nejčtenější

.