Zavřít reklamu

Společnost Apple si dává na svých kamenných obchodech skutečně záležet. V mnohých (převážně z těch novějších) narazíte na opravdu skvělé a promyšlené designové prvky, které jsou vlastní dané lokalitě. Návštěvnické centrum v Apple Parku je ale pro zákazníky, kteří měli možnost srovnávat s jinými Apple Story, nejzajímavějším a nejunikátnějším kamenným obchodem. Důvod je prostý. V Apple Parku naleznete totiž prezentace a designové vychytávky, které jinde na světě zkrátka neuvidíte. Je tomu pár dní, co byla uvedena do prodeje nová zařízení v podobě iPhonů 11, 11 Pro a Apple Watch Series 5. Na tuto skutečnost samozřejmě originálně reagovalo i Návštěvnické centrum v Apple Parku.

Velmi pěkná na pohled je například výstava Apple Watch Series 5, která klade důraz na nové dvoubarevné sportovní pásky. Můžeme tak vidět nové jablečné hodinky, které z boku kryjí barevné stuhy. Pod nimi se pak nachází mnohé barevné varianty pásků k těmto nejoblíbenějším chytrým hodinkám na světě. Je však potřeba podotknout, že oproti loňskému roku nepřinesly Apple Watch téměř žádné zajímavé novinky a Apple tak bude stávající majitele starších modelů vybízet k upgradu na novější jen velmi těžko. I tací se však zajisté najdou.

Mně osobně nejvíce ladí výstava s Apple Watch Hermés. Zde můžeme jablečné hodinky vidět před opravdu zajímavě tvarovaným černým pozadím, které napovídá, že jde opravdu o speciální kolekci. Pod samotnými hodinkami můžeme vidět nápis „Navrženo společností Apple v Kalifornii a Hermés v Paříži“. Samozřejmostí je pak přítomnost nových trojrozměrných obrazovek a možnosti využít Apple Watch Studio. Na fotografie z Návštěvnického centra se můžete podívat v galerii.

Dnes nejčtenější

.