Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Insect Identification

Pokud se často vydáváte do přírody a narážíte při tom na spoustu hmyzu, o kterém byste rádi věděli o něco víc, rozhodně byste měli vyzkoušet aplikaci Insect Identification. Díky této appce stačí hmyz vyfotit a aplikace na základě své databáze vyhodnotí, o jaký druh se jedná.

Legacy of Dorn: Herald of Oblivion

Hra Legacy of Dorn: Herald of Oblivion vás promění ve vesmírného mariňáka, který se nenechá zastavit žádným nebezpečím. Abyste se s nepřáteli mohli snadno vypořádat, jste vybaveni vskutku odolným brněním a těmi nejsmrtelnějšími zbraněmi. Pro dokončení hry se musíte probojovat přes hordy mimozemšťanů, abyste se mohli vrátit na vaši domovskou planetu.

Marklist – Read Later and Note

Někdy se můžete dostat do situace, kdy si chcete přečíst nějaký článek, avšak momentálně na to nemáte čas. Skrze aplikaci Marklist si můžete odkaz přidat do listu, díky čemuž nikdy nezapomenete, že jste si chtěli něco vlastně přečíst. Jakmile si například zmiňovaný článek konečně přečtete, můžete jej přesunout do kategorie „Přečteno,“ nebo dokonce přidat do oblíbených položek.

Electrical Wiring Pro 2017

Aplikace Electrical Wiring Pro 2017 určitě přijde vhod všem elektrikářům. Appka splňuje veškeré bezpečnostní normy, které byly schváleny v roce 2017, a její vývojáři jsou připraveni na velkou aktualizaci v příštím roce, kdy se budou zmiňované bezpečnostní normy opět měnit. V aplikaci naleznete téměř vše, co souvisí se zapojováním elektřiny a té nejrůznější kabeláže.

RED I

Hra RED I – Endless Levels to Train Your Coordination, Accuracy, and Speed. Are you redi for Red I? slouží pro zlepšení vaší reakční doby. Ve hře RED I se vám totiž zobrazí libovolný kruh, na který musíte klepnout ihned v momentě, kdy svou barvu změní na červenou.

QUOTATO

Aplikace QUOTATO slouží pro uchování vašich nejoblíbenějších citátů, na které zkrátka nechcete zapomenout. Za náš život máme možnost slyšet nespočet citátů, které si však samozřejmě nemáme šanci zapamatovat všechny. Pokud si je však zapíšeme do aplikace QUOTATO, všechny citáty se vám následně zálohují na iCloudu a vy k nim následně můžete přistupovat kdykoliv a odkudkoliv.

Afterimage Fx

Pomocí aplikace Afterimage Fx můžete na svých fotografiích vytvořit efekt, který vypadá, jako byste například vy byli v pohybu. Jednoduše stačí vybrat objekt, který chcete takto „animovat“ a následně vybrat podkladovou fotografii. Aplikace Afterimage Fx je ke dnešnímu dni zcela zdarma a pokud nad ní váháte, prohlédněte si snímky v galerii, které vám možná poradí.

Dnes nejčtenější

.