Zavřít reklamu

Když Apple vloni ukázal průhledný kryt pro iPhone XR, do značné míry tím mnohé uživatele zaskočil. Jednalo se totiž o vůbec první průhledný kryt v jeho historii, který pro iPhone připravil. Za tento krok to však ve výsledku vysloužil spíše posměšky, jelikož cenu krytu nasadil relativně vysoko nad většinu konkurence, po které mnozí uživatelé sáhli mnohem raději. Postupem času však kritika ustala a kryty se začaly těšit díky svým vlastnostem, mezi které patří mimo jiné ochrana proti žloutnutí, vcelku slušné popularitě. I proto se tak Apple rozhodl s výrobou těchto produktů pokračovat a co víc – z jediného modelu jej rozšířit hned na tři, konkrétně na všechny tři letos představené iPhony. A jelikož máme již průhledný kryt na iPhone 11 Pro v redakci, pojďme si jej společně rozbalit. 

Apple své kryty balí dvěma způsoby – buď do blistru v případě silikonových verzí, přes který je vidíte, nebo do papírových krabiček v případě kožených verzí. V případě průhledného krytu se rozhodl pro balení do blistru, které vzhledem k tomu, že je průhledné též, působí vcelku vtipně. Kdyby v sobě totiž neměl kryt výřez pro fotoaparát, zřejmě by se mohlo lehce stát, že si jej v balení ani nevšimnete. Zatímco přední strana ukrývající kryt pod blistrem není kromě nápisu iPhone 11 Pro a duhového Clear Case prakticky ničím zajímavá, u zad už se o zajímavosti určitě bavit můžeme. Naleznete na nich totiž jak detaily ohledně kompatibility se zařízením, tak kontakty na Apple, či se z ní dozvíte, že byl kryt vyroben v Číně.

Střed zad pak zdobí obrázkový návod, jak kryt na telefon nasadit. Jelikož se však jedná o naprosto triviální věc, Apple tuto činnost vysvětlil pouhým jedním obrázkem, což však ve výsledku samozřejmě stačí. Co se týče samotného rozbalení krytu, to vám problém rozhodně dělat nebude. Lepidlo, které Apple použil, totiž blistr a papír u sebe příliš pevně nedrží, takže s ním rozhodně nebudete muset jakkoliv zápasit. Rovněž se zřejmě vyvarujete roztrhnutí či podobným nepříjemnostem zejména pro vaše uši. Vše je tedy skutečně naprostá hračka. 

iPhone 11 Pro pruhledny kryt

Dnes nejčtenější

.