Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Hindsight – Time Tracker

Mějte pod dohledem vaše aktivity. Kladete si otázky „Jak je to už dlouho, kdy se to stalo?“ nebo „Jak často se to děje“? Teď už se nemusíte těmito otázkami trápit. Jednoduše si vše, co vás zajímá, zapíšete a zaznamenávejte.  Nezáleží, jestli to jsou léky, návštěva v posilovně či cokoliv jiného.

Remote KeyPad NumPad Keyboard

Neztrácejte čas připojováním externí klávesnice jenom proto, že potřebujete zadat čísla. S touhle aplikací nahradíte na vašem iPhonu nebo iPadu chybějící čísla a můžete bez problémů pokračovat v práci. Vyplňování tabulek se okamžitě stane zážitkem číslo jedna.

Coloring Watch

Že s Apple Watch může být víc. než jen sranda určitě potvrdí Coloring Watch. Proměňte váš zážitek z hodinek a v případu nouze si začněte vybarvovat obrázek. Nejenže tak uklidníte, ale některá svá dílka můžete použít jako tapetu. A to už za zkoušku rozhodně stojí.

SkySafari

Mějte vlastní planetárium v kapse. Všechno najdete na dosah vaší ruky, stačí vzít jen zařízení do ruky. Pak už na vás jenom čeká tajemný průzkum dalekých a oku nevídaných objektů, které ve vesmíru nad našimi hlavami najdete.

iWheel Decision Maker Decide

Některá rozhodnutí se prostě musejí udělat neodkladně. Pokud chcete od možnosti volby trochu odlehčit ramena, pak je iWheel tím správným nástrojem. Jednoduše napište možnosti a nechtě aplikaci, aby vás v rozhodování pomohla.

Week Calendar Pro

Hledáte kalendář, který vám dá maximální svobodu? Ve Week Calendar Pro si svůj začátek týdne můžete nastavit klidně v sobotu. Je to perfektní místo, kam směřovat všechny kalendáře, protože mezi nimi můžete libovolně přepínat. Dokonce z něj lze vybrané dny odstranit, to, kdybyste nechtěli v pondělí nic plánovat.

Visits

Cestujete často po místech v okolí a zajímalo by vás, kde a jak dlouho se touláte. Visits na tyto otázky odpoví. Zaznamenává do vašeho zařízení osobní data o poloze, které nikam nesdílí a vy si vše zpětně můžete prohlédnout. Pak už jen můžete objevovat anebo se divit.

Dnes nejčtenější

.