Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PopStar with Undo

Vývojáři této barevné hry upozorňují, že je velice návyková. Jestli se nudíte, zkuste si titul PopStar with Undo. Hra se skládá z velkého množství úrovní a vaším úkolem je seskupit bloky stejné barvy. Existují dva režimy, jeden je nekonečný a druhý časově omezený.

HappyTruck

Dodávejte ovoce na trh pomocí nákladního automobilu. Budete se muset dostat z jednoho místa na druhé, ale pozor, nebude to tak jednoduché. Získejte a přivezte na trh pouze tolik, kolik je skutečně potřeba. Čím více přinesete, tím větší skóre získáte.

Jewel World – Match 3 Games

Co může být více zábavné, než tento typ her. Prozkoumejte a vydejte se na cestu dobrodružstvím a zničte všechny drahokamy, abyste dosáhli vytouženého cíle. Celou hrou vás bude doprovázet sličná princezna, tak ji nezklamte.

Idle Tap Splash Park

Popadněte obří gumový kruh a utíkejte se pobavit v obřím vodním parku zasazeném v Nevadě. Hra obsahuje spoustu úrovní, každá je jiná a samozřejmě i jinak obtížná. Užijte si zábavu, kterou vám nevadské vodopády nabízejí.

mySolar – Build your Planets

Je pro vás vesmír jedním velkým a fascinujícím prostorem.  Zahrajte si na Boha a vytvořit váš vlastní solární systém. Fantazii a kreativitě se meze neklade. Nezapomeňte však na to, že ve vesmíru nejste sami a nepřátelé mohou být dobrým zdrojem surovin.

Shadow Of Death: Premium Games

Zahrajte si fantastické RPG a noste ho sebou všude v kapse. Shadow Of Death posouvá hraní na telefonu úplně na jinou úroveň. Bojujte podle vámi zvoleného stylu. Hrajte kdekoliv, hra totiž ke svému chodu nepotřebuje internet. Sbírejte vzácné brnění a dokažte, že jste nejlepší.

Modern Ludo

Na rozdíl od tradičního Luda (Letadlo / Flying Chess), Modern Ludo modifikuje herní pravidlo tak, aby bylo vhodné pro mobilní zařízení a více vzrušující. Navíc grafické efekty, které ve hře jsou vám hru udělají daleko zábavnější.

Dnes nejčtenější

.