Zavřít reklamu

Apple dnes mimo jiné představil i Apple Watch Series 5. Ty se žádné významné designové změny nedočkaly a jejich novinkou je zabudovaný kompas a funkce Always-On display. Zajímavými funkcemi jsou rovněž nástroje, které poslouží lékařským výzkumům. Jedná se o Apple Hearing Study, která bude analyzovat okolní hluk. Další studie bude pojednávat o ženském cyklu a poslední bude napomáhat k výzkumům srdce a jeho onemocněním. Nové hodinky samozřejmě přinášejí mnohem více, což si můžete přečíst v tomto článku.

Spolu s představením Apple Watch Series 5 Apple zpřístupnil i Apple Watch Studio. Ve zkratce se to dá popsat jako „Vytvoř si své vlastní Apple Watch“. Jablečné hodinky jsou skutečně moderním doplňkem, který můžete upravit tak, aby se hodil k jakémukoliv oděvu. Na těchto stránkách tedy můžete vybrat velikost, materiál hodinek a materiál či barvu řemínku nebo pásku. Dle slov Applu je zde přes 1000 možných kombinací a při výběru například keramiky se můžete dostat na skutečně vysoké částky. Vybrat tedy ty správné Apple Watch dá nějaký čas zabrat. Apple Watch Studio je omezené pouze pro Series 5.

Apple Watch Series 5 jsou příjemnou evolucí. Jejich předobjednávky už běží. K zákazníkům se dostanou 20. září, tedy za 9 dní. Za hodinky ve 40 mm verzi zaplatíte u nás 11 690 korun, za 44 mm variantu 12 490 korun.

Dnes nejčtenější

.