Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Unicorn Blocker:Adblock

Prohlížení internetu může být stresující záležitost, a proto tu pro vás jsou adblockery. Mezi ně patři i Unicorn, který je dělaný přímo na míru prohlížeči Safari. Zablokuje reklamní obsah, než se stihne vůbec načíst, navíc pracuje s API prohlížeče, takže zážitek z brouzdání na internetu je plynulejší.

Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Photo Effects Pro

Pořízením fotografie zdaleka celý proces nekončí, alespoň pro některé z nás. Photo Effects Pro nabídne přes 250 barevných filtrů, čímž posune výsledný dojem z fotky o kus dál, a to jenom jedním kliknutím. Podporuje přes 50 RAW formátů a výsledek uvidíte okamžitě.

Původní cena: 25 Kč (zdarma)

iWrite

Psaní není vůbec lehká disciplína. Mnohdy vyžaduje naprosté soustředění, což iWrite zaručuje. Minimalistické provedení se zaměřuje pouze na jeden úkon – psaní. Najdete tu pouze základní úpravy jako tučné písmo, kurziva, podtržení a poznámky.

Původní cena: 79 Kč (zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu 

Dungeon of the Endless™

Původní cena: 11,99€ (2,99€)

Trine 3: The Artifacts of Power

Původní cena: 21,99€ (10,99€)

Endless Legend™ – Symbiosis

Původní cena: 12,99€ (6,49€)

Euro Truck Simulator 2

Původní cena: 19,99€ (4,99€)

Dnes nejčtenější

.