Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Plant Light Meter

Začali jste doma pěstovat venkovní květiny, ale jaksi vám neustále umírají? Druhým nejčastější důvodem, proč tomu se tak děje, je nedostatečné nebo přílišné světlo. Tahle aplikace vám problém usnadní a vše vyřeší. Stačí jí jen zapnout, namířit kameru na zdroj světla a hned zjistíte, zdali je místo vhodné pro vaši květinu.

Hydropuzzle: Solve the Mystery

Voda je pryč. Co teď? Někdo musí vyřešit zdánlivě nesouvisející články zapadají. Vaší jedinou zbraní bude jenom mozek. Tenhle napínavý příběh ho využije na maximum, poněvadž jde o jednu velkou záhadu a hádanku v jednom. Vyřešíte to? Příběh je na motivy skutečné události.

Filterious Photo Filters

Filterious jsou fotografické filtry, díky kterým je každý obrázek jedinečný. Prozkoumejte sbírku ručně vyráběných filtrů z 90. let. Aplikujte efekty pouhým kliknutím, přejeďte prstem, chcete-li změnit filtr na efekt prachu a exportujte okamžitě výsledek do vaší knihovny fotografií.

Mushroom Identification

Houbaření může být zajímavou činností v dlouhých a chmurných dnech. Abyste nešlápli, tedy nesnědli tu špatnou houbu, je tu Mushroom Identification. Díky aplikaci jednoduše zjistíte, jakou houbu jste to vlastně objevili a jestli má cenu jí vůbec trhat. Stačí jen vyfotit.

Backyard Apollo AR

Nemusíte být zaměstnanec NASA, abyste odpálili vlastní raketu. S rozšířenou realitou si třeba takový model rakety Apollo Saturn V můžete odpálit na vaší zahradě. Vše budete mít v realistickém grafickém kabátě, prostorovým zvukem a start rakety řídíte vy. Nezapomeňte si však sluchátka.

Last Fish

Jste poslední normální rybka v tomhle toxickém světě. Úkol je jednoduchý. Přežijte! Všechno tak, že budete hledat potravu a vyhýbat se nástrahám oceánu. Vše je laděné do ponurých barev a podkresleno hudbou, která hraní přidá na atmosféře.

Union – Combine & Edit Photos

Union je elegantní nástroj pro úpravu obrázků, který vám umožní vytvořit úžasná překrytí, siluetové fotografie a zajímavé výřezy. Využijte své vlastní fotky nebo si vyberte z tisíců krásných fotografií s vysokým rozlišením dostupných v knihovně Unsplash.

Dnes nejčtenější

.