Zavřít reklamu

Jak už to tak v dnešní době bývá, podpisy různých celebrit nejsou určeny pro potěšení fanoušků, ale spíše pro to, aby se na nich mohlo vydělat. Člověk, který získá podpis od známého herce, sportovce či jiné známé osobnosti, si jej málokdy nechá jen pro sebe a dříve či později se ho stejně pokusí prodat. Stejně to bylo i v případě Steva Jobse, jehož podpisy, respektive podepsané produkty, byly již nejednou vydraženy za astronomické sumy. Nyní je k dispozici plakát z éry Pixaru, na kterém se nachází animovaná pohádka Toy Story. Na tomto plakátu by nebylo nic zvláštního, kdyby se však na něm nenacházel podpis dnes již zesnulého otce jablečné společnosti, Steva Jobse.

Tento plakát bude nabízen prostřednictvím aukce Nate D. Sanders Auctions a zakoupit si jej budete moci klidně i vy. Pro přesnější specifikaci, plakát je veliký 91 centimetrů na výšku a 61 centimetrů na šířku. Nachází se na něm dvě hlavní postavičky Woody a Buzz z animované pohádky s názvem Toy Story. Součástí tohoto plakátu je také dokument o tom, že je podpis Steva Jobse doopravdy pravý. Jobs měl podle dostupných informací tento plakát podepsat v roce 1995, kdy bylo Toy Story prvním animovaným filmem, který byl vytvořen v počítači. Jak jistě víte, tak si ve své době Toy Story vysloužilo nevídaný úspěch a v současnosti se v kinech promítá již čtvrtý díl této série. První díl získal tři nominace na Academy Award a utržil okolo 374 miliónů dolarů. Ve filmu můžete slyšet hlasy různých celebrit, jako například Toma Hankse, Tima Allena, Dona Ricklese, Wallace Shawna a další.

Souvisejíci

Aukční síň Nate D. Sanders Auctions k tomuto plakátu dále uvedla doplňující informaci o tom, že je na světě k dispozici méně, než 10 věcí, které Steve Jobs kdy podepsal. Zájemci budou moci na tento plakát přihodit již tento týden, konkrétně 29. srpna. Počáteční cena plakátu v aukci je 25 tisíc dolarů, tj. okolo 580 tisíc korun. To je mimochodem o poznání vyšší částka, než kterou si Apple účtuje za nejvyšší konfiguraci iMacu Pro i se softwary a vším příslušenstvím – ten totiž takto vychází „jen“ na 463 850 korun. Je velice pravděpodobné, že i v tomto případě se částka vyšplhá do obrovských výšin. Přihodíte na tento plakát i vy? Pokud se na to chystáte, tak si jej můžete prohlédnout na oficiálních stránkách pomocí tohoto odkazu.

Dnes nejčtenější

.