Zavřít reklamu

Tak je to tady! Po týdnech spekulací se před malou chvílí Apple konečně odhodlal k rozeslání pozvánek na svou zářijovou keynote, na které by měl podle všech očekávání představit iPhony pro letošní rok spolu s celou řadou dalších novinek. I letos nás Apple přivítá v Divadle Steva Jobse v areálu svého nového sídla – Apple Parku. Událost proběhne v úterý 10. září od 10 hodin tamního času, tedy od 19 hodin času našeho. Pokud bude prezentace probíhat dle zaběhlých zvyklostí, čekají nás tento den zhruba dvě hodiny představování novinek.

apple keynote 2019 pozvanka

Zatímco vloni bylo poselství pozvánky na zářijovou Keynote vcelku jasné, jelikož na ní byl vyobrazen tvar hlavní budovy v Apple Parku, letos je mírně záhadnější. Ve mě osobně však evokují barvy jablka jediné – barevné varianty iPhonu XR. Právě zelená a fialová totiž má do nabídky přibýt a je tedy možné, že pozvánka zachycuje právě toto. Se stoprocentní jistotou to ale říci nelze. 

Co se pak týče novinek, který by měl Apple představit, dočkat bychom se samozřejmě měli hned tří nových iPhonů, dále Apple Watch Series 5, minimálně jednoho nového iPadu s 10,2″ displejem a možná i nového 16″ MacBooku Pro. Krom toho se pak dozvíme i datum vydání iOS 13 a dalších operačních systémů pro veřejnost. Už nyní vám můžeme slíbit, že vás jako již tradičně provedeme na Letem světem Applem celou Keynote a až do brzkého rána budeme rozebírat veškeré novinky, které Apple světu představí. V rozborech budeme pokračovat i v dalších dnech, abychom měli jak my, tak i vy veškeré detaily o novinkách jako na dlani. Rozhodně nás tedy tento den sledujte.

Dnes nejčtenější

.