Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení aplikace se dostanete skrze její název.

Location Changer&Tracker

Aplikace Location Changer&Tracker slouží hned k několika účelům. Umožní vám z vašich fotografií ve vašem iOS zařízení odstranit či upravit údaje o poloze, ale také je dodatečně najít. Aplikace funguje na bázi předplatného.

Perfect – Video 365

Aplikace Perfect – Video 365 je skvělým nástrojem pro úpravu videí na vašem iOS zařízení. Během několika málo minut vám umožní vytvořit skutečně skvělé video a nabízí nástroje pro střih, ořez, sloučení videí a další úpravy.

Cowboy Flip!

Cowboy Flip! je jednoduchá, zábavná a vysoce návyková hra z prostředí Divokého Západu. Váš úkol je jediný – proskákat se spolu s kovbojem celou hrou a překonávat překážky, proskakovat obručemi, metat salta a sbírat hodnocení.

Gears POP!

Sestavte ten nejlepší tým na světě a vyrazte se svými postavičkami do epické bitvy. Utkejte se v reálném čase s hráči z celého světa a vymyslete strategii, která vám pomůže s přehledem zvítězit.

Flow Fit: Sudoku

Baví vás Sudoku a zároveň také rádi zkoušíte nové věci? Pak by vám rozhodně neměla utéct zábavná hra Flow Fit: Sudoku. Hra přináší zcela nový a jiný pohled na oblíbené číselné luštění, nabízí řadu úrovní od jednoduché po extrémní a zabaví vás na dlouhé hodiny.

Dnes nejčtenější

.