Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jestli má Apple v portfoliu produkt, který nemá prakticky žádnou konkurenci a bezostyšně vládne již řadu let prodejům dané kategorie, jsou to iPady. A právě jejich krále, respektive jednoho z jejich starších králů můžete nyní na iWantu sehnat s parádní slevou.

Řeč je o iPadu Pro s 10,5 (2017) palcovým displejem. Ten teď můžete pořídit ve všech dostupných variantách. Třeba takový iPad Pro 2017 s LTE a 512 GB  neuvěřitelných 21 990 Kč.  takže můžete být připojení i na cestách. V případě, že se obejdete bez připojení na cestách, pak za stejně nadupané zařízení zaplatíte 18 990 Kč. A proč tedy iPad Pro? Máme hned několik důvodů.

Co dělá iPad Pro tak výjimečným zařízením, je jeho výkon. Běží na systému iOS (brzy již na iPadOS), který má k dispozici velkou škálu úžasných aplikací od produktivity ke grafice či střihu videa. K tomu si připočtěte propracovanost systému, který má propracovaná gesta, které vás budou svádět, abyste se ho dotýkali. Má výkonu na rozdávání a nabízí třeba i podporu Apple Pencil, jenž pro něj byla od základu stvořena. Psaní poznámek bude s iPadem Pro něco neskutečného. Pokud chcete začít kreslit, tak s investicí do aplikace Procreate můžete začít tvořit mistrovská díla. V poslední řadě je kompaktnější než váš MacBook. Vejde se do brašny, je určitě lehčí a má úžasný fotoaparát, takže skenování dokumentů, natáčení videa či pořizování snímků teď je o dost jednodušší. Hodí se nejen pro konzumaci, ale i práci, při které vás oslní úžasný Retina display. Velkým benefitem je i 120Hz displej a úzké rámečky kolem něj či Touch ID 2. generace, které potěší všechny milovníky této technologie. Pokud jste doposud nad iPadem váhali, nyní je ta nejlepší chvíle jej pořídit. Určitě to bude láska na pěknou řadu let.

Dnes nejčtenější

.