Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení aplikace se dostanete skrze její název.

CallStop

Aplikace slibuje, že se vám nedovolá žádné neznámé číslo, které nemáte v seznamu kontaktů. Na vaší bílé listině naopak můžou být lidé, kteří se mohou dovolat kdykoliv nebo jim zkrátka nastavíte čas, kdy jim budete k dispozici.

Pythagorean Calc.

Není pro vás matematická úloha s Pythagorovou větou to pravé ořechové. Pravoúhlý trojúhelník může být pěkný oříšek. Aplikace vám poslední neznámou vypočítá a celou problematiku i hezky vysvětlí.

Sport Running

Máte rádi přehledné grafy? S touhle aplikací můžete sledovat počet kroků, celkovou délku či další zajímavé informace, které ke své sportovní aktivitě potřebujete. Všechno hezky v denním, týdenním nebo měsíčním přehledu.

Journey

Vydejte se do tajemného světa Journey. Ten skrývá tajemné ruiny a písečné duny. Objevte jejich skrytá tajemství a užijte si cestu, na níž můžete potkat nové společníky. Hra slibuje úchvatný vizuální zážitek.

Gay LGBT Stickers

Osvěžte svou kolekci nálepek do iMessenger. Může tak svým přátelům dát najevo kam patříte, anebo jen tím své přátele z LGBT komunity podpořit. Samolepky se převážně soustředí na duhové barvy.

Restore: Survivor

Před vámi stojí pěkná řádka nemrtvých. V postapokalyptickém světe na vás čeká boj o přežití, ale i vašich společníků. Čeká tu bitevní vřava, kterou musíte překonat, abyste se dostali dál. Přežijete?

Design Interior – floor plan

Jste duchem stavební návrhář? Můžete být i opravdový. Tahle aplikace se bude hodit těm, kteří plánují stavět či přestavovat. Zde můžete zhmotnit celou svou představu patra, a to dokonce ve 3D.

They Breathe

Jako žába jste vržena do pralesa, který je plný vody. Úkolem je překonat nástrahy, které se skrývají v temnotě. Hra vám ukáže herní princip v několika málo minutách, a pak vás vhodí do temného lesa, kde budete muset přežít.

Dnes nejčtenější

.