Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Určite to poznáš. Každý rok príde nový a nový iPhone a ten tvoj má už dva – tri roky.

Držať krok s dobou a užívať si všetky “vychytávky” noviniek je nákladné a ide do peňazí. My ale poznáme spôsob, ako mať každý rok nový iPhone a vyhnúť sa predaju “špekulantom” na rôznych bazároch a pod.

Možnosť výkupu zariadení (tzv. trade-in) nie je žiadnou extra novinkou. Výkup je jednoduchý spôsob, ako vlastniť nové zariadenie výmenou za staršie s dodatočným doplatkom. V m:zone teraz ušetríš ešte viac, lebo ti ponúkame 90€ bonus, ktorý platí až do 28. septembra 2019.

Čo potrebuješ vedieť:

  • Výkup zariadení v m:zone funguje celoročne, ale akciové ponuky sú časovo obmedzené.
  • Odteraz až do 28. septembra získaš v m:zone pri výkupe výnimočný bonus.
  • 90€ bonus v m:zone platí pri kúpe modelov iPhone XR, iPhone Xs a iPhone 8.

Ako to funguje?

Je to jednoduché. Tvoje staršie zariadenie si môžeš ohodnotiť online tu alebo priamo v jednej z našich predajní. A to nemusíš byť ani vlastníkom priamo Apple produktu*.

Dokonca môžeš vymeniť aj tablet za nový iPhone alebo opačne – smartfón za iPad atď.

m zone 1

Po tom, čo si overíš cenu na našej stránke, zastav sa v jednej z našich predajní.

Naši Apple experti v predajni overia stav tvojho zariadenia, ktoré by malo byť funkčné, malo by byť aj s nabíjačkou a nemalo by byť poškodené. (Ceny výkupov sa vyvíjajú a preto odporúčame návštevu našej predajne čo najskôr. Viac informácií ohľadne výkupu sa dozvieš tu.)

m zone 2

Po obhliadke a stanovení ceny sa dozvieš výkupnú cenu tvojho zariadenia. Tú ti odrátame od ceny tvojho nového iPhonu, ktorý si vyberieš. A ak si vyberieš iPhone XR, iPhone Xs / iPhone Xs Max alebo iPhone 8 / iPhone 8 Plus, tak ti v m:zone dáme ešte k tomu zľavu až 90€ v podobe výkupného bonusu (platí do 28.9.2019).

Ty tak získaš nový iPhone a môžeš pri tom ušetriť aj viac než polovicu!

m zone 31

Ty tak získaš nový iPhone a môžeš pri tom ušetriť aj viac než polovicu!

Ako získať s výkupom čo najviac?

Ak chceš ušetriť čo najviac a využiť výkup cez m:zone čo najefektívnejšie, maj na pamäti tieto tri body:

1. Vymeň iPhone každý rok za nový

– kvôli vyššej zostatkovej hodnote získaš viac po roku, než napr. po dvoch, a to rádovo až v 100-kách eur.

2. Ochráň svoj iPhone maximálne, ako sa dá

– opotrebenie sa odráža na hodnote výkupu, a preto si zaobstaraj vhodné príslušenstvo (ochranný obal, fóliu na displej a pod.), aby tvoj iPhone vyzeral čo najlepšie po čo najdlhšie obdobie

3. Získaj viac než len výkup

  • v m:zone sa o teba postaráme komplexne: výkup zrealizujeme okamžite a bez čakania, v našom servise ti prenesieme dáta zo starého do nového, odporučíme ti prémiové príslušenstvo. A to všetko na jednom mieste.
m zone 4

Čo robiť v prípade nízkej výkupnej ceny?

Ak je tvoje zariadenie staršie a jeho výkupná hodnota je nízka, alebo sa tvoje zariadenie nenachádza v zozname zariadení, ktoré vykupujeme, tak nezúfaj, lebo máme riešenie aj pre teba!

Zastav sa v našich predajniach a my ti dáme niekoľko tipov a rád, ako vyriešiť aj tento problém čo najefektívnejšie.


* Výkup zariadení ráta aj s tým, že tvoje zariadenie je inej značky, napr. Xiaomi, Samsung alebo Huawei (overenie výkupnej ceny iných zariadení než Apple je možné iba v m:zone predajniach).

Dnes nejčtenější

.